Kesätyö 2017, Valio Oy

Valiolla kesätöissä on kannustava ilmapiiri, hyvä perehdytys, sopivasti haasteita, mahdollisuus oppia uutta sekä ihan mahtavat työkaverit” - näin kommentoivat viime kesän kesätyöntekijämme.

Tule kesäduuniin #Valiojengi ’in! Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä tuotannon ja logistiikan tehtäviin eri toimipaikoillemme sekä muutamia kesätyöntekijöitä toimistotehtäviin pääkonttoriimme Helsinkiin Pitäjänmäelle (esim. myynti, kansainvälinen myynti, asiakaspalvelu, laskenta /tarkemmat kuvaukset tehtävistä ilmoituksen alaosassa).

Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme kaikissa tehtävissä vähintään 18 vuoden ikää.


Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄKSI Sinua, joka olet
• reipas ja uskallat tarttua toimeen
• teet, minkä lupaat ja olet ylpeä työsi laadusta
• positiivinen ja kannustava työtoveri


Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 4 kk touko-elokuun, arvostamme, jos voit työskennellä koko tuon ajan. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. Pääkonttoritoiminnoissa kesto vaihtelee tehtävän mukaan. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja tai tutkinto. Tuotannon kesätyötehtäviin hakeuduttaessa hygieniapassin suorittaminen on etu.

Hakemuksesi voit jättää 1.2. - 12.3.2017 osoitteessa www.valio.fi/kesatyo tai hakulinkin kautta. Valintoja alamme tehdä jo haun ollessa käynnissä, joten kannattaa jättää hakemus heti!


Tutustu meihin ja mahdollisuuksiin opiskelijoille: www.valio.fi/kesatyo ja seuraa Some:ssa, saat tietoa Valiosta, meistä valiolaisista sekä avoimista työpaikoista. #valiojengi, #valiotyötä


Ohessa lyhyet kuvaukset millaisia tehtäviä kesätöissä tulevana kesänä tarjolla, näiden lisäksi saattaa vielä avautua yksittäisiä tehtäviä eri toimintoihimme:

Tuotannon kesätyöt/
Tuotannon kesätöissä pääset oppimaan eri pakkauskoneiden käyttöä. Vastuullasi on koko pakkauskone sekä sen jälkipää. Vastaat tuotelaadusta sekä aistinvaraisesta arvioinnista. Työskentelet I -hygienia-alueella, joten kiinnität luonnostasi huomiota siisteyteen ja järjestykseen. Tehtävässä vaaditaan ahkeruutta ja tarkkuutta. Lisäksi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja jämäkkä. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, kuten esimerkiksi kunnossapidon, esimiesten ja prosessiohjaajien kanssa. Työssä pystyt myös kehittymään, mm. opettelemalla erilaisia koneita ja niiden käyttöä.

Varaston kesätyöt/
Varastotyöntekijän kesätöissä pääset tutustumaan jakeluvaraston erilaisiin työtehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. asiakkaillemme toimitettavien kuormien keräily ja yhdistely. Tutuksi tulee mm. puheohjattu äänikeräily, tavaran vastaanotto ja lähetys, lämpötila ja leimanhallinta sekä osalle myös trukilla ajo kuuluu päivittäisiin työtehtäviin. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme monipuolisia varastotehtäviä ja osaavan ja mukavan työyhteisön.

Kotimaan myynnin kesätyöt (ainoastaan Helsingissä)
Kotimaan myynnissä kesätöitä on tarjolla myyntineuvottelijan tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset työskentelemään vähittäiskauppa, Food Service sekä teollisuusasiakkaidemme kanssa. Hoidat tuotteidemme myyntiä puhelimitse asiakkaillemme, käsittelet tilaukset sähköisten tilausjärjestelmien sekä sähköpostien kautta. Asiakaspalautteiden ja hyvitystapahtumien käsittely sekä veloitusten kirjaaminen kuuluu myös tehtäviisi. Olet päivittäin yhteydessä sisäisten sidosryhmien kanssa (mm. varastot, kuljetus). Tehtävässä vaaditaan hyvää asiakaspalveluasennetta ja myyntihenkisyyttä, oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja nopeaa reagointikykyä. Ruotsinkielen sujuva suullinen taito sekä SAP- järjestelmän osaaminen ovat eduksi. Pääset työskentelemään mukavassa myynnin tiimissämme ja mahtavan maukkaiden Valio tuotteiden parissa.


Kansainvälisen myynnin kesätyöt (ainoastaan Helsingissä)
Kansainvälisessä myynnissä kesätyötä on tarjolla vientiassistentin tehtävissä. Tässä kesätyössä työssä pääsee aitiopaikalle osaksi kansainvälistä myyntiketjua, johon vaikuttavat useat paikalliset ja globaalit tekijät. Vientiassistentti vastaa tilaus-toimitus-prosessin sujuvuudesta aina tilauksen saapumisesta tavaran toimittamiseen asiakkaalle. Jokainen työpäivä on erilainen sisältäen mm. yhteydenpitoa sidosryhmiin (asiakkaat, tehtaat ja kuljetusliikkeet), vientidokumenttien laatimista sekä toimitusaikataulujen hallintaa. Työ vaatii huolellisuutta, tarkkuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä, mutta tarjoaa puolestaan monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden oppia uutta sekä tilaisuuden päästä osaksi osaavaa ja mukavaa työyhteisöä.


Laskentatoimen kesätyöt (ainoastaan Helsingissä)

Laskennassa kesätyötä tarjolla luotonvalvonnassa. Luotonvalvonnan kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. vientireskontran päivittäinen hoito ja siihen liittyvät kirjaukset sekä täsmäytykset, asiakasrekisterin ylläpito sekä luotonvalvonnan avustaminen – esim. perintätehtävät, maksumuistutusten lähettäminen. Tässä tehtävässä pääset näköalapaikalle suuren yrityksen laskentaosastolle. Työ vaatii huolellisuutta, tarkkuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä, mutta tarjoaa puolestaan monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden oppia uutta sekä tilaisuuden päästä osaksi osaavaa ja mukavaa työyhteisöä.


Henkilöstö- ja palkkahallinnon kesätyöt (ainoastaan Helsingissä)
We are looking for HR assistant for translating HR documents in English and various assistant works, e.g. in payroll. Fluent English and Finnish are needed. We can offer you an interesting summer job, where you can use your knowledge of languages and also learn other HR tasks.Hakuaika alkaa: 01.02.2017 09:00 Hakuaika päättyy: 12.03.2017 23:59