Tuotevalmistaja, Äänekoski, määräaikainen

Herkullisen juuston valmistaminen vaatii vahvaa osaamista, innovatiivisuutta ja perinteitä. Tätä kaikkea on Valion Äänekosken juustolassa - siellä mistä klassikkojuusto Valio AURA® aloittaa matkansa suomalaisten ruokapöytiin. Valmistamme myös kreikkalaistyyppiset Valio Eila® salaattijuustot sekä erilaisia maito- ja herapohjaisia puolivalmisteita. Tehdas työllistää n. 75 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen tuotevalmistajaa työskentelemään Äänekosken tehtaan AURA juuston valmistuksessa ajalle 14.1.2019 - 29.2.2020.

Tehtäviisi kuuluvat
- AURA juuston keitto
- hapatteen valmistus
- kirjaukset SAP ja MMC sovelluksiin
- massanlaskulinjan ja valutustilan tehtävät
- kiertopesut ja käsin tehtävät pesut
- juustoon purkuun liittyvät työtehtävät

Tehtävään valittavalta edellytetään
- elintarvikealan ammattitutkintoa
- kokemusta juuston valmistusprosessista
- kokemusta työskentelystä I –hygienia-alueella
- siisteyden ja järjestyksen ylläpitotaitoja
- SAP:in ja MMC:n tuntemus katsotaan eduksi
- hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi

Meiltä saat työpaikan mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä, hyvät ja ammattitaitoiset työkaverit sekä monipuolisen ja haastavan työn.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Tuotevalmistajien palkkaus on MVL:n Meipake järjestelmän mukainen. Työvuorot sijoittuvat klo 6 - 21 ajalle maanantaista sunnuntaihin.

Lisätietoja tehtävästä: tuotantovastaava Satu Kokko puh. 050 398 4411 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella perjantaisin klo 12-16 välisenä aikana.

Hakemukset pyydämme jättämään 5.1.2019 mennessä hakulinkin kautta.


Hakuaika alkaa: 27.11.2018 14:00 Hakuaika päättyy: 05.01.2019 23:59