Varastonhoitaja, Lapinlahti

Valio Oy Lapinlahden tehdas sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lapinlahden keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kuopion ja Iisalmen välillä. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita noin 35 miljoonaa kiloa vuodessa sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja noin 23 miljoonaa kiloa. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Lisätietoa meistä: http://bit.ly/2CzfSVC

Haemme jauhetuotantoon varastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa yhteisen sopimuksen mukaan, arviolta huhtikuun alussa. Varastonhoitajan tehtäviin kuuluu varastointi-, keräily- ja lähetystoiminnot, tehtäviin kuuluu manuaali- sekä automaattivaraston hoitamista. Työ on automaattivaraston puolella keskeytyvää kaksivuorotyötä, manuaalivarastossa työ on päivävuorotyötä, sisältäen myös viikonlopputyötä. Palkkaus SEL:n työehtosopimuksen mukaan.

Hakijalta toivomme:
- Elintarvike- tai logistiikka-alan peruskoulutusta
- Kokemusta varastotoiminnoista
- Hygieniapassia ja trukkikorttia
- Tietotekniikan perusosaamista, SAP- ja MMC- järjestelmän tuntemus ovat eduksi
- Oma-aloitteisuutta ja jämäkkää otetta työtehtäviin

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Tarjoamme vastuullisen tehtäväkokonaisuuden, koko ajan kehittyvässä työympäristössä sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut

Lisätietoja tehtävästä: tuotantovastaava Ilpo Mantsinen, puh. 050 398 7931 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä.

Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 4.2.2019 mennessä hakulinkin kautta.

Hakuaika alkaa: 27.12.2018 10:00Hakuaika päättyy:04.02.2019 23:59