Huoltoasentaja (meka), Lapinlahti

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaamme! Meillä pääset työskentelemään kuluttajien rakastamien laadukkaiden valiotuotteiden parissa, innovatiivisessa ja voimakkaassa kansainvälisessä kasvussa olevassa yrityksessä.

Haemme kunnossapitoon vakituiseen työsuhteeseen huoltoasentajaa. Vastuualueena tuotantoprosessin mekaaniset ennakkohuolto-, korjaus- ja parannustyöt.
Tehtävä liittyy käynnissä oleviin investointeihin. Työt ovat pääsääntöisesti päivätyötä.

Odotamme sinulta:
- Teknisen alan (kone, metalli, mekatroniikka, sähkö) koulutusta. Ammatillinen, teknikko tai insinööri.
- Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
- Oma-aloitteista työhön tarttumista ja vastuullista otetta työn tekemiseen
- Hyvää tiimityöskentelykykyä
- Valmiutta joustaa työajoissa 

Meiltä saat haastavan tehtävän ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työtehtäväsi sisältöön.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Toimintaamme ohjaavat henkilöstöperiaatteemme: henkilökohtainen vastuu, toistemme auttaminen, yhdessä kokeileminen ja oppiminen sekä työn tuloksellisuus.  

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Johtamislupauksemme on innostaa saavuttamaan yhteiset tavoitteemme. Seuraamme mittareiden avulla mm. tavoitteitamme, henkilöstömme työhyvinvointia, työtyytyväisyyttä sekä työturvallisuutta. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävistä: Kunnossapitovastaava Marko Roponen /puh. 050-384 0686 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevista tehtävistä. 

Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 27.3.2019 mennessä hakulinkin kautta. 

Valio Oy Lapinlahden tehdas sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lapinlahden keskustan tuntumassa. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita noin 35 miljoonaa kiloa vuodessa sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja noin 23 miljoonaa kiloa. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Lisätietoa meistä: www.valio.fi , löydät meidät myös somesta. Kurkista valiolaisten arkeen #valiojengi tai #valiotyötä.Hakusanat: työpaikat Savo, työpaikat Lapinlahti, työpaikat kunnossapito, huoltoasentaja, koneasentaja, mekatroniikka-asentaja, koneteknikko


Hakuaika alkaa: 14.03.2019 16:00Hakuaika päättyy: 27.03.2019 23:59