Kunnossapitäjä (sähkö / automaatio), Helsinki

Pitäjänmäellä, vain muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta on tehdas, joka valmistaa suomalaisten rakastamia, maukkaita mehuja ja marjakeittoja. Tämän kaiken mahdollistaa 65 hengen porukkamme, josta koostuu tuotannon ja kunnossapidon osaajista. Kurkkaa videolta kuulumisiamme.


 
Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitäjää (sähkö/automaatio). Olet tärkeä osa työyhteisöämme, jossa töitä tehdään lämpimässä ja kannustavassa hengessä. Työsi kädenjälki näkyy siinä, että tuotannossa koneet ja laitteet toimivat, mahdollistaen sujuvan tuotantoprosessin. Tehtävänäsi on elintarviketuotantolaitoksen sähkö ja automaatiolaitteiden toimintahäiriöiden vianselvitys, ennakkohuollot ja korjaustyöt. Pääset myös osallistumaan kehitys- ja investointiprojekteihin.


Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

- soveltuvaa koulutusta (sähköasentaja/automaatioasentaja tai vastaava)
- aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta
- oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn
- joustavuutta ja huolellisuutta sekä halua oppia uutta
- valmiutta kaksivuorotyöhön

Eduksi luetaan:
- pakkauskonetekniikan tuntemus
- englannin kielen taito
- voimassaolevat työturvallisuuskortti, tulityökortti, EA-kortti, sähkötyöturvallisuuskortti, hygieniapassi
- SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käyttökokemus
- Siemens Simatic PCS7 -prosessinohjausjärjestelmän tuntemus, muu logiikka-osaaminen


Tehtävässä noudatamme SEL:n työehtosopimusta, jonka mukaan palkkaus.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän elintarviketeollisuuden kunnossapidon parissa, osaavat ja mukavat työkaverit sekä vahvan teknisen tuen ja lisäkoulutusmahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä: kunnossapitovastaava Hannu Partanen puh. 050 398 7138 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Lisätietoa Valiosta www.valio.fi.

Hakuohjeet: Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme jättämään viimeistään 15.9.2019 mennessä hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Hakusanat: työpaikat Helsinki, työpaikat kunnossapito, sähköasentaja, automaatioasentaja, kunnossapitäjä, teollisuuden kunnossapito, asentaja, kunnossapitäjä työpaikat Helsinki, sähköasentaja työpaikat Helsinki, automaatioasentaja työpaikat Helsinki

Hakuaika alkaa: 13.08.2019 11:00Hakuaika päättyy: 15.09.2019 23:59