Kunnossapitäjä (mekaniikka), Helsinki

Pitäjänmäellä, vain muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta on tehdas, joka valmistaa suomalaisten rakastamia, maukkaita mehuja ja marjakeittoja. Tämän kaiken mahdollistaa 65 hengen porukkamme, josta koostuu tuotannon ja kunnossapidon osaajista. Kurkkaa videolta kuulumisiamme.


Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitäjää mekaniikka/koneasennusryhmään. Olet tärkeä osa työyhteisöämme, jossa töitä tehdään lämpimässä ja kannustavassa hengessä. Työsi kädenjälki näkyy siinä, että tuotannossa koneet ja laitteet toimivat, mahdollistaen sujuvan tuotantoprosessin. Tehtävänäsi on tehtaamme mekaanisten koneiden ja laitteiden toimintahäiriöiden vianselvitys, ennakkohuollot ja korjaustyöt. Pääset myös osallistumaan kehitys- ja investointiprojekteihin.


Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

- soveltuvaa koulutusta (kunnossapito/kone/metallialan perustutkinto tai vastaava)
- aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn
- joustavuutta ja huolellisuutta sekä halua oppia uutta
- valmiutta kaksivuorotyöhön

Eduksi luetaan:
- pakkauskonetekniikan tuntemus
- hitsaus / koneistusosaaminen, teräsrakennetyöt
- englannin kielen taito
- voimassaolevat työturvallisuuskortti, tulityökortti, EA-kortti, sähkötyöturvallisuuskortti, hygieniapassi
- SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus

Tehtävässä noudatamme SEL:n työehtosopimusta, jonka mukaan palkkaus.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän elintarviketeollisuuden kunnossapidon parissa, osaavat ja mukavat työkaverit sekä vahvan teknisen tuen ja lisäkoulutusmahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä: kunnossapitovastaava Hannu Partanen puh. 050 398 7138 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Lisätietoa Valiosta www.valio.fi.

Hakuohjeet: Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme jättämään viimeistään 15.9.2019 mennessä hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Hakusanat: työpaikat kunnossapito, mekaaninen kunnossapito, mekaniikka, koneasennus, kunnossapitäjä, asentaja, työpaikat kunnossapito Helsinki, työpaikat mekaniikka Helsinki, työpaikat koneasennus Helsinki

Hakuaika alkaa: 13.08.2019 11:00Hakuaika päättyy: 15.09.2019 23:59