Huoltoasentaja (meka), Lapinlahti

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaamme!  Meillä pääset työskentelemään kuluttajien rakastamien laadukkaiden valiotuotteiden parissa, innovatiivisessa ja voimakkaassa kansainvälisessä kasvussa olevassa yrityksessä.

Haemme kunnossapitoon vakituiseen työsuhteeseen huoltoasentajaa. Vastuualueena tuotantoprosessin mekaaniset ennakkohuolto-, korjaus- ja parannustyöt. Työt ovat pääsääntöisesti päivätyötä.

Hakijoilta odotamme
- Teknisen alan (kone, metalli, mekatroniikka, sähkö) koulutusta. Ammatillinen, teknikko tai ins.
- Kokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidosta
- Oma-aloitteista työhön tarttumista ja vastuullista otetta työn tekemiseen
- Hyvää tiimityöskentelykykyä
- Valmiutta joustaa työajoissa 

Tarjoamme haastavan tehtävän ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työtehtäväsi sisältöön.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Toimintaamme ohjaavat henkilöstöperiaatteemme: henkilökohtainen vastuu, toistemme auttaminen, yhdessä kokeileminen ja oppiminen sekä työn tuloksellisuus.  

Kun aloitat meillä saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Valio on arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävistä: Kunnossapitovastaava Marko Roponen /puh. 050-384 0686 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevista tehtävistä. 

Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 20.9.2019 mennessä hakulinkin kautta. 


Valio Oy Lapinlahden tehdas sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lapinlahden keskustan tuntumassa. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita noin 35 miljoonaa kiloa vuodessa sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja noin 23 miljoonaa kiloa. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.

Lisätietoa meistä: http://bit.ly/2CzfSVC  ja Valiosta: www.valio.fi , löydät meidät myös somesta. Kurkista valiolaisten arkeen #valiojengi.


Hakusanat: työpaikat Savo, työpaikat Lapinlahti, työpaikat kunnossapito, mekaaninen kunnossapito, ennakkohuolto, teknikko, insinööriHakuaika alkaa: 26.08.2019 17:00Hakuaika päättyy: 20.09.2019 23:59