Sisällöntuottaja, Helsinki

Sisällöt-tiimi vastaa Valion kuluttajakohderyhmän kohtaamisista: tapahtumista, tuotepromoista ja sponsoroinnista sekä sosiaalisesta mediasta, digitaalisista ruokasisällöistä ja tuoteviestinnästä. 

Haemme nyt Sisällöt-tiimiin Helsinkiin Pitäjänmäelle vakituiseen työsuhteeseen
sisällöntuottajaa.

Sisällöntuottajan tehtävänä on luoda parasta kuluttaja- ja asiakaskokemusta, lisätä Valio-brändin vetovoimaa ja tukea Valion liiketoimintaa ja myyntiä viestinnän ja sisältömarkkinoinnin keinoin. 

Sisällöntuottaja suunnittelee ja tuottaa ruokasisältöjä kanavariippumattomasti erityisesti Valion digitaalisiin kanaviin. Hän osallistuu muiden kuluttajakohtaamisten ja -sisältöjen, kuten sosiaalisen median, vaikuttajayhteistyön ja PR-töiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Tämä työn on sinulle, joka
- olet kotikentällä digitaalisten sisältöjen tekemisessä ja ymmärrät, miten sisällöillä tuotetaan lisäarvoa kuluttajabrändeille
- kirjoitat yhtä sujuvasti kuin hengität ja osaat käyttää viestinnällistä pelisilmää myös muiden sisältöjen, esimerkiksi videoiden suunnittelussa ja toteutusprojekteissa
- tykkäät työskennellä laajan verkoston solmukohtana ja organisointikykysi riittää pitämään aika monta lankaa käsissä
- olet ruokaihminen: inspiroidut ruokaan liittyvistä trendeistä, nautit ruoasta keittiössä ja yhteisen pöydän ääressä ja olet avoin uusille ruokailmiöille

Työssä onnistuminen edellyttää vahvoja tiimityötaitoja ja itseohjautuvaa otetta. Arvostamme aiempaa kokemusta sisältömarkkinoinnista, digisisältöjen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä brändin kehittämisestä viestinnän keinoin. Tarvitset työssä suomen lisäksi myös englannin kielen taitoa. Sopivat eväät onnistumiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto.

Työssäsi voit vaikuttaa siihen, mitä suomalainen löytää lautaseltaan tulevaisuudessa. Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen parhaan resepti- ja ruokasisältöpalvelun toteuttamiseen ja kehittämiseen kansainvälisesti kasvavassa, tulevaisuuteen innokkaasti katsovassa ruokatalossa. Saat lisäksi todella mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, joiden kanssa kehität itseäsi monipuolisesti eteenpäin laaja-alaisesti kuluttajabrändien viestinnässä ja markkinoinnissa. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Aino Laakso / puh. 050 553 8831 / pe 13.9. klo 8-9 ja 15-16, ja ke 18.9. klo 8-9 ja 15-16. 

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 22.9.2019 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. 

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakuaika alkaa: 09.09.2019 12:00Hakuaika päättyy: 22.09.2019 23:59