Valmistuksen ohjaaja (5), Vantaa, määräaikainen

Valio Oy Vantaan tehdas valmistaa kaikki Valion kotimaiset sulatejuustot, lisäksi Vantaalla pakataan ja kypsytetään Valion muissa tuotantolaitoksissa valmistettuja juustoja. Tehdas työllistää yli 200 henkilöä erilaisissa tehtävissä.

Tule työkaveriksi meille. Etsimme innokasta elintarvikealan osaajaa työskentelemään arvostettujen valiolaisten brändituotteiden parissa. Sinulla on tärkeä rooli pakkausprosessin onnistumisessa käytännössä. Työssäsi varmistat tuotteen laatu- sekä elintarviketurvallisuuskriteerien täyttymisen ja pakkauskoneiden sujuvan toiminnan. Huolehdit myös SAP-kirjauksista sekä tuotantoajoon liittyvien asiakirjojen täydentämisestä. 

Työskentely pakkaustiimissä edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja mahdollisuutta tehdä kaksivuorotyötä. Lisäksi on tärkeää, että sinulta löytyy jämäkkä ja vastuullinen ote työhön.

Kyseessä on monipuolinen elintarvikealan työ, jossa alan koulutuksesta ja aiemmasta kokemuksesta teollisuuden pakkaustehtävissä on merkittävää etua. 

Tarjoamme sinulle kehittyvän työympäristön, mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja hienon tiimin tuen.

Työn aloitus mahdollisimman pian.  Määräaikaisuuden kesto 31.01.2020 saakka. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten toimi nopeasti. Työssä noudatettava työehtosopimus SEL, jonka mukaan palkkaus.

Lisätietoja tehtävästä: antaa kehityspäällikkö Saija Laakso (050 384 0705) ke 11.9., to 12.9. ja ke 18.9. klo 12.00-13.00.

Hakemukset: haethan pian, viimeistään 29.9.2019 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.   

   

Hakuaika alkaa: 09.09.2019 13:00Hakuaika päättyy: 29.09.2019 23:59