Kunnossapitäjä, Jyväskylä

Kunnossapidon ammattilaiselle nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan meijerissä, mahtavassa työporukassa ja mielenkiintoisten sekä haastavien tehtävien parissa! 

Jyväskylän tehtaan kunnossapidossa työskentelee 26 kunnossapidon ammattilaista. Kunnossapidon vastuualue kattaa kaikki mahdolliset kunnossapitotoimet (mekaniikka, automaatio, sähkö) tontin rajojen sisällä. Kaikki tiimin jäsenet ovat avainasemassa ja yhdessä luomme tuotannolle edellytykset onnistua. 

Haemme nyt porukkaamme vuorokunnossapitäjää vakituiseen työsuhteeseen osaksi tuotannon kunnossapitotiimiä. Työsi kädenjälki näkyy vahvasti siinä, että tuotannossa koneet ja laitteet toimivat suunnitellusti, mahdollistaen sujuvan tuotantoprosessin. Tehtävääsi kuuluu vianetsintä, vikojen korjausta, ennakkohuoltoja ja tuotannon ylläpito toimia. Tehtäviin liittyy vikojen ja ennakkohuoltojen dokumentointia tietojärjestelmiin. Pääset osaamistasosi mukaan kehittämään toimintaa.  Toimit päivittäisessä yhteistyössä tuotannon kanssa. Työ on 3-vuorotyötä.

Hakijalta edellytetään
- Valmiutta 3- vuorotyöhön
- Valmiutta ja halua kehittää omaa osaamista
- Tiimityöskentelykykyä ja hyvää asiakaspalvelutaitoa
- Paineensietokykyä nopearytmisen tuotannon keskeytymättömässä kunnossapidossa
- Alalle soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö/automaatio, kunnossapito)

Lisäksi arvostamme
- Vankkaa työkokemusta kunnossapidosta
- Alan englannin kielen perusosaamista
- SAP kunnossapitojärjestelmän hallintaa
- Viranomaisen vaatimia kursseja kuten sähkötyöturvallisuus, jännitetyökoulutus, hygieniapassi ja tulityökortti.
- Teollisuuden prosessijärjestelmien tuntemusta

Tarjoamme töitä mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä. Palkkaus SEL TES:n mukainen.

Lisätietoja tehtävästä: tiimiesimies Pasi Honkonen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, voit soittaa arkisin klo 7:00 - 15:00 /puh. 050 3987080.

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana. Haethan pian, viimeistään 29.1.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Jyväskylän meijeri on maitojen, kermojen, piimien ja erikoismaitojen valmistukseen keskittynyt tuotantolaitos. Jyväskylän jakelu vastaa Valion tuotteiden ja lähes neljänkymmenen jakeluyhteistyökumppanin tuotteiden jakelusta Keski-Suomen alueella, länsirannikolta itärajalle saakka. Meijeri ottaa vastaan vuodessa noin 170 miljoonaa litraa maitoa. Jyväskylässä työskentelee noin 300 valiolaista. Lisätietoa Valiosta löydät osoitteesta www.valio.fi

Hakusanat: työpaikat Jyväskylä, työpaikat Keski-Suomi, työpaikat kunnossapito
Hakuaika alkaa: 07.01.2020 15:00Hakuaika päättyy: 29.01.2020 23:59