Siistijä, Riihimäki

Tule Valiojengiin, tekemään työtä, jolla on merkitystä! Haemme siistijää vakituiseen työsuhteeseen siivoustiimiimme. Teemme työtä iloisella ja palvelualttiilla asenteella. Tiimimme vastaa Riihimäen tehtaiden tilojen (tuotantotilat, laboratorio-, sosiaali- ja toimistotilat) puhtaanapidosta. Mahdollistamme työllämme sen, että tehtaamme hygienia-asiat ovat korkealla tasolla ja henkilöstömme työskentelytilat ovat puhtaat ja viihtyisät. Työ on jaksotyötä. Työaika ajoittuu klo 6 ja 16 välille.

Odotamme sinulta
- laitoshuoltajan ammattitutkintoa, muuta vastaavaa puhdistusalan koulutusta tai kokemusta siivoustyöstä
- ahkeruutta ja tarkkuutta
- joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- oma-aloitteisuutta ja jämäkkää otetta vastuullisessa työssä
- soveltuvuutta viikonlopputyöskentelyyn
- hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi

Meiltä saat:
- työpaikan mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä
- hyvät ja ammattitaitoiset työkaverit
- monipuolisen ja haastavan työn

Kun aloitat meillä saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Valio on arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja: tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Kati Perttula, puh.050 3841060. Voit soitella 15.1. ja 20.1. klo 13-14.

Hakuohjeet: Odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme. Haethan pian, viimeistään 24.1.2020 mennessä hakulinkin kautta.


Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Riihimäen meijerissä työskentelee noin 400 valiolaista. Riihimäellä valmistetaan mm. Valio maitoja, Valio Arki maitojuomia, Valio piimää ja kermaa, Valio Luomu™ maitoja, Valiojogurtti® jogurtteja, Valio A+™ jogurtteja, Valio Eila® jogurtteja, Valio Play® jogurttia sekä Valio Oddlygood® -kauragurtteja. Toimipaikalla toimii myös Etelä-Suomen alueen jakeluvarasto. Välipalatehtaamme Riihimäen Herajoella on sekä ympäristöystävällisyydeltään, että tuotantoteknologialtaan huippuluokan meijeri.

Hakusanat: työpaikat Riihimäki, työpaikat Kanta-Häme, laitoshuoltaja, siistijä

Hakuaika alkaa: 09.01.2020 08:00Hakuaika päättyy: 24.01.2020 23:59