Tuotevalmistaja, Turenki, määräaikainen

Tule töihin Valiojengiin! Haemme Turengin tehtaalle tuotevalmistajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 asti.

Tuotevalmistajana vastaat tuotantosuunnitelman mukaisesta tuotemassojen sterilointikuumennuksesta sekä tuotantolaitteiden ohjauksesta ja toiminnan seurannasta. Työhösi kuuluu lisäksi tuotemassojen laadunvalvonta, kiertopesujen ja pesukeskuksen ohjaus sekä tuotantolaitteiden pintapesut.
 
Työ on kolmivuorotyötä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- kokemusta SAP- ja MMC -järjestelmien käytöstä
- hyvää elintarvikehygieniaosaamista
- positiivista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja
- oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- joustavuutta ja kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa
- innokkuutta uuden oppimiseen

Hakijalta edellytämme meijeri- tai elintarvikealan ammatillista koulutusta ja eduksi katsomme aiemman kokemuksen meijeriprosesseista, etenkin aseptisesta prosessista.
 
Tarjoamme työpaikan mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä sekä haasteellisen ja monipuolisen työtehtävän.

Lisätietoja tehtävästä antaa valmistusvastaava Teemu Tuominen puh. 050 384 0641 / 20.1 klo 15-16 ja 22.1 klo 15-16.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 31.1.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valion Turengin tehdas valmistaa tuoretuotteita kuluttajamarkkinoille sekä valmisteita muulle elintarviketeollisuudelle. Jalostamme vuosittain noin 40 miljoona kiloa kermoja, ruokakermoja, UHT- maitoja ja lastenruokia. Turengissa työskentelee noin 120 valiolaista.

Hakuaika alkaa: 13.01.2020 15:00Hakuaika päättyy: 31.01.2020 23:59