Kunnossapitoasentaja, Joensuu


Tule Valiojengiin, tekemään työtä, jolla on merkitystä! Kunnossapidon ammattilaiselle nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan elintarvikealan yrityksessä.

Haemme nyt tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitoasentajaa. Olet tärkeä osa työyhteisöämme, jossa töitä tehdään lämpimässä ja kannustavassa hengessä. Tehdaspalvelun organisaatioomme kuuluu kaikkiaan 30 henkilöä esimiehiä, asiantuntijoita ja asentajia.
Tehtäväsi koostuu autojen päällysrakenteiden huollosta, sekä tehtaalla tehtävästä kunnossapitotyöstä. Työt ovat pääsääntöisesti päivätyötä ja sisältävät mekaanisia ennakkohuolto-, korjaus- ja parannustöitä

Sinulta odotamme:
- Teknisen alan (kone, metalli, mekatroniikka, sähkö) koulutusta. Ammatillinen, teknikko tai ins.
- Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
- Hyvää tiimityöskentelykykyä
- Valmiutta joustaa työajoissa ja vastuullista otetta työn tekemiseen

Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy
- Osaamista ja kokemusta elintarviketeollisuuden kunnossapidosta
- Yhdistelmäajoneuvokortti
- SAP-järjestelmän osaaminen
- Kylmälaiteasentajan pätevyys alle 3kg
- Autosähkö osaaminen

Meiltä saat haastavan tehtävän ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työtehtäväsi sisältöön.

Tehtävässä noudatamme MVL:n työehtosopimusta, jonka mukaan palkkaus. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän elintarviketeollisuuden kunnossapidon parissa sekä osaavat ja mukavat työkaverit. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Valio on arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä: Kunnossapitovastaava Tero Niemeläinen p. 050 384 2937, kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella 27.- 31.1. välisenä aikana klo 13.00-14.00.

Hakemukset: Odotamme sinua jo mukaan tiimiimme, haethan pian, viimeistään 2.2.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Joensuun tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja yli 25 miljoonaa kiloa vuodessa sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia jauheita. Tehtaan vuotuinen liikevaihto on n.150 M€. Tehdas työllistää hieman alle 200 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.

Hakusanat: työpaikat Joensuu, työpaikat Pohjois-Karjala, työpaikat kunnossapito, kunnossapitoasentaja, ennakkohuolto, koneenkorjaaja, koneenasentaja, huoltoasentaja, asentaja

Hakuaika alkaa: 15.01.2020 07:00Hakuaika päättyy: 02.02.2020 23:59