Tuotevalmistaja (2), määräaikainen, Joensuu

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Valio on toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Olisitko sinä sopiva lisä valiojengiimme? Etsimme nyt  elintarvikealan ammattilaisia tuotevalmistajaksi tiimiimme jatkuvatoimiseen prosessiin vastaanotto- ja yhteiskäsittelyn kenttärooliin sekä herankäsittelyn- ja jauheenvalmistuksen toimintoon, 16.3.2020 - 27.11.2020 väliseksi ajaksi.

Työ on monipuolista ja kiinnostavaa elintarvikealan työtä, jossa työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Meillä pääset tekemään ruoantuotannosta vastuullisempaa koko tuotantoketjussa - pellolta ruokapöytään.

Tehtävässäsi tulet vastaamaan:
- valmistusprosessimme sujuvuudesta yhdessä tiimin kanssa
- toiminnan jatkuvasta kehittämisestä
- vastuualueesi tilanneraportoinnista (MMC/SAP)
- laaduntarkkailusta raaka-aineiden, tuotteiden ja prosessien osalta sekä reagoimaan poikkeamiin (näytteenotto ja analysointi)
- päivittäisistä prosessipesuista ja pintapesuista puhdistusohjelmien mukaisesti

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy:
- Meijeri, elintarvike- tai teknisen alan koulutusta tai vastaavaa näyttöä tehtävän vaatimasta osaamisesta
- Oma -aloitteellisuutta, yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Vastuullista asennetta työhön, ongelmanratkaisutaitoja ja joustavuutta
- Aktiivista otetta laatuun ja työturvallisuuteen liittyvissä asioissa
- Tietoteknistä osaamista (mm. SAP, MMC, Excel, Word) 

Eduksi katsomme työkokemuksen meijeri- tai elintarviketeollisuuden tehtävistä, kokemuksen kalvosuodatinlaitteistoista, jauhetuotannosta sekä valvomotyöskentelystä.

Tehtävässä noudatettava työehtosopimus ja palkkaus on MVL: työehtosopimuksen mukainen. Työ on keskeytymätöntä 3-vuorotyötä. Ennen työsuhteen alkua valitun henkilön on osoitettava terveydellinen soveltuvuutensa haettuun tehtävään.

Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit tehdä mielenkiintoista sekä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana.

Lisätietoja tehtävästä: tuotantovastaavamme Ritva Pennanen p. 050 3987162 tai Jaana Kosonen p. 050 3840328 kertovat sinulle mielellään lisää tehtävistä. Voit soitella arkisin 13.2-14.2 klo 13-14 sekä 17.2-21.2. klo 12-13.
Hakuohjeet: Haethan pian, viimeistään 26.2.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Joensuun tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja yli 25 miljoonaa kiloa vuodessa sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia jauheita. Tehtaan vuotuinen liikevaihto on n.150 M€. Tehdas työllistää hieman alle 200 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.Hakuaika alkaa: 13.02.2020 07:00Hakuaika päättyy: 26.02.2020 23:59