Varastonhoitaja, Lapinlahti, määräaikainen

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Valio on toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.

Olisitko sinä sopiva lisä valiojengiimme? Etsimme nyt jauhetuotantoon varastonhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 saakka.

Työ on monipuolista ja kiinnostavaa elintarvikealan työtä. Tehtäviisi kuuluvat varastointi-, keräily- ja lähetystoiminnot. Työ on pääosin päivävuoroa, mutta sisältää myös viikonloppuvuoroja.

Toivomme sinulta:
- Elintarvike- tai logistiikka-alan peruskoulutusta, tai kokemusta varastotoiminnoista
- Hygieniapassia ja trukkikorttia
- Tietotekniikan perusosaamista, SAP- ja MMC- järjestelmän tuntemus ovat eduksi
- Oma-aloitteisuutta ja jämäkkää otetta työtehtäviin 

Palkkaus SEL:n työehtosopimuksen mukaan. Määräaikaisuus alkaa heti, kun se työnhakijan puolesta on mahdollista.

Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit tehdä mielenkiintoista sekä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana.

Lisätietoja tehtävästä: tuotantovastaava Ilpo Mantsinen, puh. 050 398 7931 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 26.2.2020 alla olevan linkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Lapinlahden tehdas sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lapinlahden keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kuopion ja Iisalmen välillä. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita noin 35 miljoonaa kiloa vuodessa sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja noin 23 miljoonaa kiloa. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Lisätietoa meistä: http://bit.ly/2CzfSVC

Hakusanat: työpaikat Lapinlahti, työpaikat Savo, työpaikat varasto, työpaikat logistiikka, työpaikat elintarvikeala


Hakuaika alkaa: 13.02.2020 15:00Hakuaika päättyy: 26.02.2020 23:59