Valmistuksenohjaaja, Joensuu

Tule työkaveriksi meille. Etsimme innokasta elintarvikealan osaajaa työskentelemään arvostettujen valiolaisten brändituotteiden parissa. Haemme ammattitaitoiseen ja mukavaan tiimiimme Joensuun tehtaalle valmistuksenohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla on tärkeä rooli tuotantoprosessimme onnistumisessa käytännössä. Tehtävässä vastaat osaltasi varastoinnista- ja juustojen pakkaustehtävistä. Kyseessä on monipuolinen elintarvikealan työ, jossa alan koulutuksesta ja aiemmasta kokemuksesta teollisuuden varastointi- ja pakkaustehtävissä on merkittävää etua.

Odotamme sinulta:
- Elintarvike-, logistiikka- tai teknisenalan koulutusta ja/tai työkokemusta teollisuuden pakkaus- ja varastointi tehtävistä
- Hyvää hygieniaosaamista ja toimintatapoja
- Joustavaa, vastuullista ja positiivista asennetta työhön
- Oma-aloitteisuutta ja kykyä tehdä työtä itsenäisesti sekä tiimissä
- Muutosvalmiutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tuotantotarpeisiin
- Tietotekniikan perusosaamista (esim. Office-, SAP- ja MMC- järjestelmän tuntemus)
- Trukkikortti katsotaan eduksi tehtävään

Työ on fyysisesti kuormittavaa, joko 2- tai 3 -vuorotyötä. Työtehtävät edellyttävät valmiutta työskennellä myös viikonloppuisin. Palkkaus on SEL:n työehtosopimuksen mukaan. Ennen työsuhteen alkua valitun henkilön on osoitettava terveydellinen soveltuvuutensa haettuun tehtävään.

Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit tehdä mielenkiintoista sekä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 2.4.2020 mennessä hakulinkin kautta.
Lisätietoja työtehtävästä antaa tuotantovastaava Hannu Tiilikainen puh. 050 384 2705, iltapäivisin ma-pe klo 14-15 välisenä aikana.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Joensuun tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja yli 25 miljoonaa kiloa vuodessa sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia tiivisteitä ja jauheita. Tehtaan vuotuinen liikevaihto on n.150 M€. Tehdas työllistää hieman alle 200 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.


Hakuaika alkaa: 23.03.2020 15:00Hakuaika päättyy: 02.04.2020 23:59