Kunnossapitovastaava (mekaaninen kunnossapito), Oulu

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa.

Haemme nyt Oulun meijerin tehdaspalvelun organisaatioon kunnossapitovastaavaa. Vastaat päivittäisestä mekaanisesta kunnossapidosta ja sen kehittämisestä. Arvostamme vastuullista otetta tehtävien hoidossa. Aktiivinen sekä positiivinen asenne auttavat sinua saamaan tiimisi innostumaan yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävässä onnistuminen vaatii hyviä yhteistyötaitoja sekä saumatonta yhteistyötä tuotannon kanssa. Tukenasi Oulun meijerin teknisissä haasteissa on myös joukko muita osaavia asiantuntijoita.

Tehtäviisi kuuluu:
- toimia Oulun meijerin mekaanisen kunnossapidon työnjohtajana
- toimia kunnossapitoasentajien esimiehenä (n. 10 hlöä), sekä vastata päivittäisen operatiivisen toiminnan toteutuksesta
- koordinoida tehtaan laitteiden ja koneiden kunnossapito- ja huoltotehtäviä, sekä kehittää teknistä suorituskykyä
- osallistua investointi- ja projektitehtäviin
- toteuttaa oman vastuualueen toiminnalliset tavoitteet

Odotamme sinulta:
- soveltuvaa tekniikan alan korkeakoulututkintoa, soveltuvan tekniikan alan insinöörin tai teknikon tutkintoa tai vastaavaa tutkintoa
- esimieskokemusta
- riittävän laaja-alaista mekaanisen kunnossapidon johtamisen työkokemusta
- hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä oma-aloitteisuutta
- kykyä ja halua jatkuvasti kehittyä työyhteisössä
- englannin kielen taitoa

Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Meillä pääset tekemään mielekästä työtä, jossa työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä: tehdaspalvelupäällikkö Oula Rautio, p. 050 384 1428 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, voit soitella arkisin klo 14-16.

Hakuohjeet: Hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 14.6.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Oulun meijeri on yksi Valion kolmesta tuoretuotemeijeristä. Meijerissä jalostetaan vuosittain n. 80 miljoonaa litraa erilaisia maitotuotteita (mm. maidot, piimät, kefiirit, jogurtit, viilit, ranskankermat, smetanat, jäätelöt) ja siellä työskentelee n. 300 työntekijää. Meijeri sijaitsee Oulun Maikkulassa.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Oulu, työpaikat kunnossapito, mekaaninen kunnossapito, kunnossapidon työnjohto, kunnossapidon kehittäminen, insinööri, teknikko, tekniikka, elintarvikeala


 

Hakuaika alkaa: 22.05.2020 13:00Hakuaika päättyy: 14.06.2020 23:59