Koneenhoitaja, Turenki, määräaikainen

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Olisitko sinä sopiva lisä valiojengiimme? Haemme nyt koneenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen pakkauksen laadunvalvontaan ja pakkauskoneiden käyttöön. Työ on monipuolista ja kiinnostavaa elintarvikealan työtä, jossa työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy:

- Oma-aloitteisuutta ja intoa oppia uutta perehdytyksen aikana ja sen jälkeen  

- Ongelman ratkaisukykyä muuttuvissa tilanteissa

- Tietokoneen käytön perusteiden osaamista, lisäksi MMC -järjestelmän tuntemus luetaan eduksi

- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asennetta yhteistyöhön

Elintarvikealan ja/tai kone-, sähkö-, automaatio alan koulutuksista on hyötyä pakkauksen laadunvalvonnassa ja pakkauskoneiden käytössä. Jos sinulla on aiempaa kokemusta tuotantolaitoksista tai pakkauskoneista, se on eduksi. Työ on kolmivuorotyötä. 

Työsuhde alkaa hakuajan päätyttyä mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden päättymispäivä 30.9.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa hakuaikana pakkausvastaava Airi Tammisto p. 050 384 0297 (ma-pe klo 13–15).

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 4.11.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valion Turengin tehdas valmistaa tuoretuotteita kuluttajamarkkinoille sekä valmisteita muulle elintarviketeollisuudelle. Jalostamme vuosittain noin 40 miljoona kiloa kermoja, ruokakermoja, UHT- maitoja ja lastenruokia. Turengissa työskentelee noin 130 valiolaista.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Häme, työpaikat Kanta-Häme, työpaikat elintarvikeala, työpaikat tuotanto

            


Hakuaika alkaa: 15.10.2020 16:00Hakuaika päättyy: 04.11.2020 23:59

Jaa ilmoitus