Kunnossapitoasentaja (2), Joensuu, määräaikainen

ETSIMME VALIOJENGIIMME KUNNOSSAPIDON AMMATTILAISIA

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.

Kunnossapidon ammattilaiselle nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan elintarviketehtaassa. Haemme kunnossapitotiimiimme kahta asentajaa määräaikaiseen tehtävään 31.12.2021 saakka. Kunnossapitotiimimme vastaa tehtaan laite-, käyttöhyödyke- ja kiinteistö kunnossapidosta. Tehdaspalvelun organisaatioomme kuuluu kaikkiaan 30 henkilöä esimiehiä, asiantuntijoita ja asentajia. 

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kunnossapidon tehtävät, asennustyöt, vikakorjaukset ja ennakkohuollot. Olet mukana tehtaan päivittäisessä toiminnassa ja toimit tiiviissä yhteystyössä tuotannon ja muiden sidosryhmien kanssa.

Jotta menestyisit tehtävässä, edellytämme sinulta:

- Sähkö, automaatio tai mekaanisen asentajan koulutusta

- Joustavaa ja vastuullista asennetta työhön, aloitteellisuutta, hyvää yhteistyökykyä, sekä kykyä oppia ja omaksua nopeasti uusia asioita 

- Valmiutta tehdä teollisuuden mekaanisia kunnossapito- ja huoltotöitä

- Teollisuuden automaatiojärjestelmien osaamista (Siemens)

Lisäksi arvostamme

- Englannin kielen osaamista

- Tig-hitsaus taitoa 

- SAP - kunnossapitojärjestelmän hallintaa

- Viranomaisen vaatimia kursseja kuten sähkötyöturvallisuus, hygieniapassi, jännitetyö ja tulityökortti

- Ongelmanratkaisutyökalujen tuntemusta 

Tehtävässä noudatamme MVL:n työehtosopimusta.

Olet tärkeä osa työyhteisöämme, kannustava, yhteisöllinen tapa työskennellä ja oppia toisiltamme on yksi Valiolla työskentelyn avainjutuista. Työsi kädenjälki näkyy siinä, että tuotannossa koneet ja laitteet toimivat saumattomasti, mahdollistaen sujuvan tuotantoprosessin. 

Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana. 

Lisätietoja: tehtävää koskevat tiedustelut 30.11. - 4.12. välisenä aikana klo 14.00-15.00 / kunnossapitovastaava Tero Niemeläiselle puh. 050 384 2937.  

Hakemukset pyydämme jättämään mahdollisimman pian, viimeistään 13.12.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Joensuun tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja yli 25 miljoonaa kiloa vuodessa sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia tiivisteitä ja jauheita. Tehtaan vuotuinen liikevaihto on n.150 M€. Tehdas työllistää hieman alle 200 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Joensuu, työpaikat kunnossapito, sähköasentaja, automaatioasentaja, mekaaninen asentaja

Hakuaika alkaa: 18.11.2020 07:00Hakuaika päättyy: 13.12.2020 23:59

Jaa ilmoitus