Automaatioasiantuntija, Helsinki

Valio Oy:n Tekniset Palvelut on n. 35 henkilön sisäinen suunnittelu- ja asiantuntijatoiminto, jonka tehtävänä on tukea Valion liiketoimintaa investointien hallinnassa, suunnittelussa ja toteutuksessa sekä tuotannon teknisissä asiantuntijatehtävissä. Teknisiin Palveluihin sijoittuvan Engineering-ryhmän työkenttä kattaa investointeihin liittyvää prosessi-, laitos-, sisälogistiikka- ja automaatiosuunnittelua, sekä projektihallinnan ja valvonnan tehtäviä.

Haemme Valion Teknisten Palveluiden Engineering-ryhmään Automaatioasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu:

• Valion toimipisteiden automaatioon ja instrumentointiin liittyvien investointiprojektien kehitys-, määrittely- ja suunnittelutehtävät sekä ko. projektien toteutus ja valvonta yhteistyössä toimipisteiden asiantuntijoiden ja projektiorganisaation kanssa. Hoidat vaihtelevia automaatioprojekteja pienistä muutoksista suuriin kokonaisuuksiin.

• Konsernitason automaatioon liittyvät kehityshankkeet 

• Hankintatehtävät

• Asennusvalvonta ja käyttöönottotehtävät

Sinulta edellytämme:

• Soveltuvaa DI:n tai insinöörin koulutusta

• Vähintään 5 vuoden kokemusta ohjelmoitavista logiikoista ja/tai automaatiojärjestelmistä (Siemens, Valmet, Honeywell tai ABB)

• Kokemusta automaatio- ja instrumentointisuunnittelusta

• Kykyä itsenäiseen sekä matriisissa työskentelyyn

• Yhteistyö- ja kommunikointitaitoja

• Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

• Matkustusvalmiutta kotimaassa

Lisäksi eduksi katsomme:

• Automaatiojärjestelmien ohjelmointi tai konfigurointi

• ICT verkkojen ja prosessisähköistyksen tuntemusta

• Kokemuksen hygieenisistä, erityisesti elintarvikeprosesseista   

• Projektipäällikkönä toimiminen automaatioon liittyvissä investointiprojekteissa 

Tarjoamme sinulle Mielenkiintoisen, monipuolisen ja haasteellisen työn erityisosaamista vaativien prosessien ja järjestelmien parissa, joustavat työskentelymahdollisuudet (ml. etätyö), hyvän työilmapiirin sekä oman tiimimme ja toimipaikkojen asiantuntijoiden tuen.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja: kehityspäällikkö Essi Hanhinen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä / ensisijaisesti 3.3 klo 12-13, 9.3 klo 14-16 ja 17.3. klo 9-10 / puh. 050 398 7781.

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla porukkaamme. Hakemuksia käsitellään aktiivisesti koko hakuajan sisällä, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään 19.3.2021 mennessä hakulinkin kautta. Liitäthän hakemukseesi mukaan CV:si ja palkkatoivomuksesi.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.

Hakusanat: diplomi-insinööri, insinööri, työpaikat insinööri, insinöörityöpaikat, työpaikat tekniikka, automaatio, automaatiosuunnittelu, automaatiojärjestelmät, instrumentointisuunnittelu

Hakuaika alkaa: 19.02.2021 16:00Hakuaika päättyy: 19.03.2021 23:59

Jaa ilmoitus