Vakuutuspäällikkö, Helsinki, määräaikainen

VAKUUTUSASIOIDEN OSAAJALLE TILAISUUS VALIOJENGISSÄ

Valion Eläkekassan vakuutusosastolla hoidetaan sekä eläkeasioiden, että lakisääteisten työtapaturma- ja ammattitautiasioiden käsittely, vakuuttamiseen liittyvät tehtävät sekä osa eläkekassan ja yhtiön viranomaisraportoinnista.

Tule työkaveriksi meille, timanttiseen tiimiimme! Etsimme nyt vakuutuspäällikköä äitiysloman sijaisuuteen. Toimit vakuutusosastolla työskentelevien asiantuntijoidemme esimiehenä, vastaat osaston toiminnasta sekä olet johdon ja osaston asiantuntijoiden tukena työeläke- ja työtapaturmavakuuttamisen oikeudellisissa tulkintakysymyksissä. 

Vakuutuspäällikkönä raportoit suoraan toimitusjohtajalle ja olet johtoryhmän jäsen. Työ on itsenäistä ja vastuullista sekä vaatii laajaa työeläkejärjestelmän ja lakisääteisen tapaturmavakuutuksen osaamista. 

Monipuolisuutta tehtäviisi tuo eläkekassan ja vakuutusyhtiön hallintoon liittyvät tehtävät sekä yhtiön compliance-toiminnon ylläpito ja kehittäminen yhdessä toisen compliance-asiantuntijamme kanssa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

- Sinulla on ylempi oikeustieteellinen tutkinto (OTM / OTK)

-  Olet perehtynyt finanssialan lainsäädäntöön ja sinulla on aikaisempaa kokemusta ja osaamista vakuutusalalta (työeläkeala tai työtapaturma- ja ammattitautivakuutus)

-  Olet tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen asiantuntija

-  Olet oma-aloitteinen ja kykenet tekemään päätöksiä

-  Kykenet työskentelemään paineen alla ja organisointikykysi toimii myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa

- Olemme suhteellisen pieni organisaatio ja toimimme keskenämme tiiviissä yhteistyössä, joten on tärkeää, että tiimityöskentely ja hyvät työyhteisötaidot ovat sinulla hallinnassa 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja merkityksellisen tehtävänkuvan, sekä mahdollisuuden päästä näkemään ison yrityksen Eläkekassan toimintaa. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pitäjänmäellä Valion pääkonttorin yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä: vakuutuspäällikkö Johanna Heikurainen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä / ma 29.3. klo 13-15 sekä to 1.4. klo 9-10.30. puh 050 3988 761.

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 18.4.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Valion Eläkekassa huolehtii Valio Oy:n ja eräiden muiden yhteisöjen työntekijöiden eläketurvasta. Eläkkeensaajia on noin 7.000 ja vakuutettuja runsaat 4.000. Valion Keskinäisessä Vakuutusyhtiössä työtapaturmavakuutettuja on noin 4.000. Eläkekassassa ja vakuutusyhtiössä työskentelee yhteensä 16 henkilöä erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.valionelakekassa.fi


Hakusanat: eläkekassa, vakuutusyhtiö, juristi, lakimies, työeläkeala, työtapaturmavakuutus, ammattitautivakuutus, työpaikat juristi

Hakuaika alkaa: 23.03.2021 11:00Hakuaika päättyy: 18.04.2021 23:59

Jaa ilmoitus