Huoltoasentaja (meka), Lapinlahti

ETSIMME VALIOJENGIIMME KUNNOSSAPIDON AMMATTILAISTA

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.

Haemme kunnossapitoon vakituiseen työsuhteeseen huoltoasentajaa. Vastuualueena tuotantoprosessin mekaaniset ennakkohuolto-, korjaus- ja parannustyöt. Työt ovat pääsääntöisesti päivätyötä.

Hakijoilta odotamme

- Teknisen alan (kone, metalli, mekatroniikka) koulutusta. Ammatillinen, teknikko tai insinööri.

- Oma-aloitteista työhön tarttumista ja vastuullista otetta työn tekemiseen

- Hyvää tiimityöskentelykykyä

- Valmiutta joustaa työajoissa

- Kokemus teollisuuden kunnossapidosta katsotaan eduksi

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nykyaikaisessa ja alan vaatimukset täyttävässä toimintaympäristössä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa oman työtehtäväsi sisältöön. Kun aloitat Valiolla, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävistä: Kunnossapitovastaava Martti Alppirinne, puh. 050-384 2743 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevista tehtävistä. 

Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 14.4.2021 mennessä hakulinkin kautta.    

Valio Oy Lapinlahden tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia jauheita sekä kuluttajapakattuja lastenruokia 63 milj. kg vuodessa. Tehdas työllistää n. 255 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Pääosa tuotannosta menee vientiin. Jauhetuotantomme on voimakkaassa kasvussa, toimitamme tuotteita laajasti erilaisiin elintarviketeollisuuden sovelluksiin maailman johtaville elintarvikeyrityksille. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat kunnossapito, työpaikat Lapinlahti, työpaikat Pohjois-Savo


Hakuaika alkaa: 31.03.2021 06:00Hakuaika päättyy: 14.04.2021 23:58

Jaa ilmoitus