Kunnossapitoasentaja, Vantaa

VALIOJENGISSÄ TILAISUUS KUNNOSSAPIDON OSAAJALLE

Haemme elintarviketeollisuuteen mekaanista kunnossapitoasentajaa Vantaalle. Tehtävänäsi on elintarviketuotantolaitoksen mekaanisten koneiden ja laiteiden toimintahäiriöiden vianselvitys, ennakkohuollot sekä korjaustyöt. Tehtävä voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta:

- aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuudesta ja tuotantolaitteiden mekaanisesta kunnossapidosta 

- soveltuvaa koulutusta (kunnossapito/kone/metallialan perustutkinto tai vastaava)

- oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn

- joustavuutta ja huolellisuutta sekä halua oppia uutta

- valmiutta 2-vuorotyöhön

Eduksi luetaan:

- elintarviketeollisuuden ja pakkauskonetekniikan tuntemus

- venttiilihuolto-osaaminen ja teollisuusautomaation kunnossapidon tuntemus 

- englannin kielen taito 

- hitsaustaito (TIG) 

- voimassa olevat työturvallisuuskortti, tulityökortti, EA-kortti, sähkötyötyöturvallisuuskortti, hygieniapassi

- SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, itsenäiseen ja aktiiviseen työskentelyyn pyrkivä henkilö. Olet vastuuntuntoinen ja otat työturvallisuuden huomioon kaikessa tekemisessäsi. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään yhteistyössä muiden kanssa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä tehtaan kunnossapitoa osana ammattitaitoista tiimiä.

Työn aloitus on mahdollisimman pian. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti. Työssä noudatettava työehtosopimus on SEL, jonka mukaan palkkaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kunnossapitovastaava Jarkko Oikarinen (040 547 2419) tai Kunnossapitopäällikkö Juha Puustinen (040 519 0044). 

Hakemukset: haethan pian, viimeistään 15.5.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Vantaan tehdas valmistaa kaikki Valion kotimaiset sulatejuustot, lisäksi Vantaalla pakataan ja kypsytetään Valion muissa tuotantolaitoksissa valmistettuja juustoja. Tehdas työllistää yli 200 henkilöä erilaisissa tehtävissä. Tehtaalla on FSSC-sertifikaatti.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Vantaa, työpaikat pääkaupunkiseutu, työpaikat kunnossapito, työpaikat mekaaninen kunnossapito, asentaja


Hakuaika alkaa: 23.04.2021 18:00Hakuaika päättyy: 15.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus