Projektivastaava (investoinnit), Riihimäki

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Projektiammattilaiselle nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan meijerissä, mahtavassa työporukassa sekä mielenkiintoisten tehtävien parissa! 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen projektien vetäjää projektivastaavaksi Riihimäen tehtaalle. 

Työtehtäviisi kuuluvat:

- kokonaisvaltaisten projektien veto 

- projektien esisuunnittelua ja suunnittelua, kilpailuttamista ja hankkeen lopputoteutusta sekä sen hallinnointia

- tehtaan toiminnan jatkuvan parantamisen tukeminen määritellyin kehitys- ja investointihankkein

- vastuutetut tuki-, suunnittelu- ja raportointitehtävät

- projektikokousten veto sisäisten ja ulkopuolisten yhteistyökumppanien kanssa. 

Kuulut investointiryhmään ja toimit Riihimäen R1- ja R2-tehtaissa yhteistyössä tuotantotiimien kanssa. Työ on päivätyö, liukuva työaika. Tehtävässä noudatamme MVL:n työehtosopimusta.

Odotamme sinulta:

- Työturvallista ja järjestelmällistä toimintatapaa

- Elintarvikealan / teknillinen korkeakoulututkinto / AMK- koulutus tai vastaavat tiedot ja työkokemusta

- Soveltuvaa ammatillista koulutusta tai kokemusta aikaisemmista projekteista

- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta vastuullisessa työssä

- Valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn tarvittaessa

Eduksi katsomme seuraavat osaamiset: SAP,  AutoCAD- piirto-ohjelmisto, Excel, Noventia-järjestelmä, arkistointi ja ajantasahallinta sekä alan englannin kielen taidon.

Töissä Valiolla meitä yhdistää halu tehdä töitä paremman elämän palveluksessa. Jokaisen valiolaisen työpanos on tärkeä. Panostamme esihenkilöiden osaamiseen, ihmisläheiseen johtamiseen ja tiimien yhteistyön kehittämiseen. Haluamme, että jokaisella valiolaisella on selkeä ymmärrys omasta tehtävästään ja tavoitteistaan, sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja osaamiseensa.

Kiinnitämme huomiota muun muassa työntekijöiden hyvinvointiin ja sitoutumiseen työssä sekä työturvallisuuteen erilaisilla mittareilla. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen yrityksen henkilöstöedut. Suomalaiset valitsivat Valion kahdeksatta kertaa Suomen vastuullisimmaksi brändiksi. Tästä tunnustuksesta olemme vilpittömän kiitollisia *).

Lisätietoja tehtävästä: investointivastaava Roy Elovaara kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, voit soitella numeroon 050 3841464, tiistaisin ja torstaisin klo 10 – 12. 

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla mukaan joukkoomme. Hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme jättämään viimeistään 16.5.2021 mennessä hakulinkin kautta. Haethan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

 Valio Riihimäen meijerissä työskentelee noin 400 valiolaista. Riihimäellä valmistetaan mm. Valio maitoja, Valio Arki maitojuomia, Valio piimää ja kermaa, Valio Luomu™ maitoja, Valiojogurtti® jogurtteja, Valio A+™ jogurtteja, Valio Play® jogurttia sekä Valio Oddlygood® -kauragurtteja. Toimipaikalla toimii myös Etelä-Suomen alueen jakeluvarasto. Välipalatehtaamme Riihimäen Herajoella on sekä ympäristöystävällisyydeltään, että tuotantoteknologialtaan huippuluokan meijeri.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.

Hakusanat: työpaikat elintarvikeala, työpaikat kunnossapito, työpaikat  tekniikka, työpaikat  investoinnit, työpaikat Riihimäki, työpaikat Kanta-Häme, työpaikat Häme, työpaikat Etelä-Suomi

  (*European organisation Sustainable Brand Index)

Hakuaika alkaa: 28.04.2021 14:00Hakuaika päättyy: 16.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus