Kunnossapitovastaava, Vantaa

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Suomessa meillä on 12 tehdaspaikkakuntaa ja logistiikkamme palvelee asiakkaitamme kattavasti koko Suomen alueella.

KUNNOSSAPIDON AMMATTILAISELLE NYT UPEA TILAISUUS VALIOJENGISSÄ

Haemme Vantaan tehtaalle Vaaralaan tehdaspalvelun organisaatioon kiinteistön kunnossapitovastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtävässä vastaat päivittäisen kiinteistökunnossapidon operatiivisen toiminnan ja projektien johtamisesta ja kehittämisestä vastuualueesi tavoitteiden mukaisesti. Tiimiisi kuuluu 6 kunnossapidon ammattilaista, joiden esimiehenä tulet toimimaan. Yhdessä varmistatte kiinteistölaitteiden häiriöttömän toiminnan. Valiojengistämme löytyy myös joukko muita asiantuntijoita, jotka ovat tukena teknisissä haasteissa.

Vastuullesi kuuluu koordinoida tehtaan kiinteistön ja sen laitteiden ja koneiden kunnossapito- ja huoltotehtäviä, sekä kiinteistön eri osa-alueiden kehittämistä. Vastaat omalta osaltasi myös tehtaan kiinteistön PTS-suunnittelusta sekä budjetin laadinnasta, toteutuksesta ja seurannasta. Osallistut myös investointi- ja projektitehtäviin, sekä vastaat kiinteistöhuollossa ja projekteissa tarvittavien ulkoisten palvelujen ohjauksesta. 

Sinulta odotamme:

- Soveltuvaa koulutusta (esim. teknikko tai kone/automaatiotekniikan insinööri (AMK)) 

- Kokemusta esimiestyöstä ja teollisuuden kunnossapidosta

- Hyviä vuorovaikutustaitoja

- Kykyä ja halua kehittää ja kehittyä 

- Kykyä johtaa operatiivista kunnossapitoa liiketoimintalähtöisesti 

- Hyvää suomen ja riittävää englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme kokemuksen:

- Laaja-alainen kiinteistötekniikan tuntemus

- Kokemusta teollisuuden projektien suunnittelu-, työmaa-, valvonta- ja rakennuttamistehtävistä

- Elintarvikealan hygienia- ja laatuvaatimuksista

Töissä Valiolla meitä yhdistää halu tehdä töitä paremman elämän palveluksessa. Jokaisen valiolaisen työpanos on tärkeä. Panostamme esihenkilöiden osaamiseen, ihmisläheiseen johtamiseen ja tiimien yhteistyön kehittämiseen. Haluamme, että jokaisella valiolaisella on selkeä ymmärrys omasta tehtävästään ja tavoitteistaan, sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja osaamiseensa.

Kiinnitämme huomiota muun muassa työntekijöiden hyvinvointiin ja sitoutumiseen työssä sekä työturvallisuuteen erilaisilla mittareilla. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen yrityksen henkilöstöedut. Suomalaiset valitsivat Valion kahdeksatta kertaa Suomen vastuullisimmaksi brändiksi. Tästä tunnustuksesta olemme vilpittömän kiitollisia *).

Lisätietoja tehtävästä: tehdaspalvelupäällikkö Juha Puustinen, puh +358 40 519 0044.

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 15.5.2021 mennessä hakulinkin kautta. 

Valio Oy Vantaan tehdas valmistaa kaikki Valion kotimaiset sulatejuustot, lisäksi Vantaalla pakataan ja kypsytetään Valion muissa tuotantolaitoksissa valmistettuja juustoja. Tehdas työllistää yli 200 henkilöä erilaisissa tehtävissä. Tehtaalla on FSSC-sertifikaatti.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat kunnossapito, kunnossapidon esimiestehtävät, kunnossapidon johtotehtävät, insinöörityöpaikat, teknikko, konetekniikan insinööri, työpaikat tekniikka

  (*European organisation Sustainable Brand Index)

Hakuaika alkaa: 29.04.2021 06:00Hakuaika päättyy: 15.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus