Tuotevalmistajia, Joensuu, vakituinen (1) ja määräaikainen (1)

ETSIMME VALIOJENGIIMME ELINTARVIKEALAN AMMATTILAISIA

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.

Olisitko sinä sopiva lisä valiojengiimme? Haemme tuotevalmistajia vastaanotto- ja yhteiskäsittelyn kenttärooliin Joensuun tehtaalle vakinaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä, palkkaus perustuu MVL-työehtosopimukseen Meipake -palkkausjärjestelmään. 

Tuotevalmistajana tehtäviisi kuuluvat mm. 

- maitojen-, heran- ja kerman käsittelyyn liittyvät tehtävät

- pesu- ja puhdistustehtävät

- näytteiden otto ja analysointi

- laitteiden toiminnan, tuotteiden laadun sekä 6S -valvonta 

- raportointi MMC/SAP

- jatkuva toiminnan kehittäminen

Sinulta edellytämme:

- Meijeri- tai elintarvikeinsinöörin, -teknikon tai vähintään toisen asteen ammatillista tutkintoa

Tehtävässä eduksi katsotaan:

- kokemus maidon vastaanotosta ja yhteiskäsittelystä

- hyvät yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaidot

- itsenäinen ja innovatiivinen ote työhön, ongelmanratkaisutaidot sekä joustavuus

- kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa

- MMC- ja SAP -järjestelmien tuntemus

- Siemens-automaation tuntemus

Työ on monipuolista ja kiinnostavaa elintarvikealan työtä, jossa työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Meillä pääset tekemään ruoantuotannosta vastuullisempaa koko tuotantoketjussa - pellolta ruokapöytään.

Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit tehdä mielenkiintoista sekä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana.

Tehtäviä koskeviin tiedusteluihin vastaa tuotantovastaava Ritva Pennanen p. 050-398 7162/4.5.ja 11.5.(klo 12 - 13).

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 16.5.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Joensuun tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja yli 25 miljoonaa kiloa vuodessa sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia tiivisteitä ja jauheita. Tehtaan vuotuinen liikevaihto on n.150 M€. Tehdas työllistää hieman alle 200 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Joensuu, työpaikat Pohjois-Karjala, työpaikat tuotanto, meijeristi, tuotevalmistaja, elintarviketeknikko, elintarvikeinsinööri

Hakuaika alkaa: 03.05.2021 07:00Hakuaika päättyy: 16.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus