Tuotantoasiantuntija (laatu- ja kehitysryhmä), Riihimäki

ETSIMME VALIOJENGIIMME ELINTARVIKEALAN AMMATTILAISTA 

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Haemme Riihimäelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tuotantoasiantuntijaa.

Tuotantoasiantuntijana toimit Riihimäen molemmilla tehtailla tuotantoasiantuntijan työtehtävissä sekä koeajolinjaston pääkäyttäjänä. Riihimäen laatu- ja kehitysryhmän jäsenenä pääset edistämään toimipaikan kehittämistä kohti täydellistä tuotantoa sekä turvallisuustavoitteita, että uutuuksien lanseerauksia.  Olet tärkeässä roolissa mukavassa ja ammattitaitoisessa porukassamme vastaamassa tuoteuutuuksien lanseerauksista ja kehittämässä yhteistyössä liiketoimintojen ja tuotekehityksen kanssa maistuvia tuotteita asiakkaille.

Työ on monipuolista ja kiinnostavaa elintarvikealan työtä, jossa työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa.

Odotamme sinulta:

- Prosessintuntemusta sekä osaamista

- Kiinnostusta käyttäjän huolto- ja korjaustöihin koeajolinjaston osalta

- Systemaattista toiminnan kehittämistä

- Lean-filosofian tuntemista ja soveltamista toiminnassa

- Kokemusta laadunhallinnasta ja HACCP-menetelmistä

- Aktiivista ja positiivista asennetta

- Erittäin hyviä sosiaalisia ja vuorovaikutustaitoja 

- Hyvää itsensä johtamisen taitoa sekä paineensieto- ja organisointikykyä

- Suomen kielen lisäksi englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa 

Lisäksi odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotasoista tutkintoa tai muuta niihin verrattavaa koulutusta sekä menestyksekästä näyttöä teollisuuden tuotantoprosessien kehittämisessä.

Lisätietoja tehtävästä: Laatu- ja kehityspäällikkö Anna Rauhanoksa vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä. Yhteydenotot 21.9. klo 15-16 tai 30.9. klo 13-14 numeroon 050 398 7354.

Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 3.10.2021 mennessä hakulinkin kautta.    

Valio Riihimäen meijerissä työskentelee noin 400 valiolaista. Riihimäellä valmistetaan mm. Valio maitoja, Valio Arki maitojuomia, Valio piimää ja kermaa, Valio Luomu™ maitoja, Valiojogurtti® jogurtteja, Valio A+™ jogurtteja, Valio Play® jogurttia sekä Valio Oddlygood® -kauragurtteja. Toimipaikalla toimii myös Etelä-Suomen alueen jakeluvarasto. Välipalatehtaamme Riihimäen Herajoella on sekä ympäristöystävällisyydeltään, että tuotantoteknologialtaan huippuluokan meijeri.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Riihimäki, työpaikat Häme, prosessiteollisuus, elintarvikeprosessit, laadunhallinta


Hakuaika alkaa: 09.09.2021 10:00Hakuaika päättyy: 03.10.2021 23:59

Jaa ilmoitus