Kunnossapitoasentaja, Vantaa, määräaikainen

Haemme elintarviketeollisuuteen mekaanista kunnossapitoasentajaa Vantaalle. Tehtävänäsi on elintarviketuotantolaitoksen mekaanisten koneiden ja laiteiden toimintahäiriöiden vianselvitys, ennakkohuollot sekä korjaustyöt. Työ on määräaikainen n. 2 vuotta opintovapaan sijaisuutena, mutta on mahdollisuus työn jatkumiselle myös määräaikaisuuden jälkeen. Tehtävä voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta:

- aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuudesta ja tuotantolaitteiden mekaanisesta kunnossapidosta 

- soveltuvaa koulutusta (kunnossapito/kone/metallialan perustutkinto tai vastaava)

- oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn

- joustavuutta ja huolellisuutta sekä halua oppia uutta

- valmiutta 2-vuorotyöhön

Eduksi luetaan:

- elintarviketeollisuuden ja pakkauskonetekniikan tuntemus

- venttiilihuolto-osaaminen ja teollisuusautomaation kunnossapidon tuntemus 

- englannin kielen taito 

- hitsaustaito (TIG) 

- voimassa olevat työturvallisuuskortti, tulityökortti, EA-kortti, sähkötyötyöturvallisuuskortti, hygieniapassi

- SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, itsenäiseen ja aktiiviseen työskentelyyn pyrkivä henkilö. Olet vastuuntuntoinen ja otat työturvallisuuden huomioon kaikessa tekemisessäsi. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään yhteistyössä muiden kanssa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä tehtaan kunnossapitoa osana ammattitaitoista tiimiä.

Työn aloitus on mahdollisimman pian. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti. Työssä noudatettava työehtosopimus on SEL, jonka mukaan palkkaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kunnossapitovastaava Tero Hakala 050-3463019 .

Hakemukset: haethan pian, viimeistään 3.10.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Vantaan tehdas valmistaa kaikki Valion kotimaiset sulatejuustot, lisäksi Vantaalla pakataan ja kypsytetään Valion muissa tuotantolaitoksissa valmistettuja juustoja. Tehdas työllistää yli 200 henkilöä erilaisissa tehtävissä. Tehtaalla on FSSC-sertifikaatti.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.

Hakusanat: työpaikat kunnossapito, työpaikat asentaja, työpaikat mekaaninen kunnossapito, prossessiteollisuus, teollisuuden kunnossapito

Hakuaika alkaa: 10.09.2021 07:00Hakuaika päättyy: 03.10.2021 23:59

Jaa ilmoitus