Tuotepakkaajia, Äänekoski, määräaikainen

Herkullisen juuston valmistaminen vaatii vahvaa osaamista, innovatiivisuutta ja perinteitä. Tätä kaikkea on Valion Äänekosken juustolassa - siellä mistä klassikkojuusto Valio AURA® aloittaa matkansa suomalaisten ruokapöytiin. 

Haemme nyt Äänekosken tehtaallemme tuotepakkaajia työskentelemään tehtaan AURA pakkaustiimissä joulusesongin ajaksi. Työsuhteet ovat määräaikaisia, kestoiltaan noin kolme kuukautta (loka-joulukuussa). Kyseessä on jatkuva 2-vuorotyö, myös viikonloppuisin. 

Tuotepakkaajana tehtäviisi kuuluu:

- AURA juuston suolaukset

- AURA juuston kellarointiin liittyvät tehtävät

- Pakkauskoneiden käyttö

- AURA juuston palapakkaus ja jälkipakkaus

- AURA murun jälkipakkaus

- AURA kokonaisen käärintä ja vahaus

- Käsinpesut ja kiertopesut

- Kirjaukset SAP- ja MMC- järjestelmiin

Odotamme sinulta:
 - joustavaa ja vastuullista asennetta työhön
 - innokasta asennetta ja tiimityöskentelytaitoja
 - hygieniapassia
 - 18 v. ikää
 Kokemus työstä elintarviketuotannossa katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä: tuotantovastaava Johanna Strickling p. 0503987196  kertoo mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella haun aikana arkisin klo 13-14.

Hakemukset: Odotamme innokkaasti apujoukkoja joulusesonkiin ja täytämme tehtäviä jo hakuprosessin aikana. Laitathan siis hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 31.10.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.  

Hakusanat: työpaikat Keski-Suomi, työpaikat Äänekoski, työpaikat elintarvikeala

Hakuaika alkaa: 15.09.2021 07:00Hakuaika päättyy: 31.10.2021 23:59

Jaa ilmoitus