Tuotekehitysassistentti, Helsinki

Olisitko sinä sopiva lisä valiojengiimme? Nyt olisi tarjolla monipuolinen ja mielenkiintoinen työ tuotekehityksessä. Ryhmässämme teemme töitä valkoisten juustojen, rasvojen sekä kasvipohjaisten juustojen kehityksen parissa. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen tuotekehitysassistenttia täydentämään tiimiämme.

Tuotekehitysassistentin roolissa pääset työskentelemään yhdessä kokeneiden tuotekehittäjiemme kanssa ja vaikuttamaan osaltasi siihen, mitä suomalainen löytää lautaseltaan tulevaisuudessa.

Työ on pääasiassa laboratoriossa tai prosessipilotissa joko tuotekehittäjän kanssa tai itsenäisesti tehtävää tuotereseptien kehitystä ja testaamista. Työ sisältää myös raaka- ja lisäaineiden testausta, tutkimusta ja koeajojen suunnittelua sekä niiden toteutusta yhdessä tuotantolaitosten kanssa. Tehtävään kuuluu lisäksi tuotekehitysprojekteissa syntyneiden valmisteiden arviointia, tulosten analysointia ja raportointia sekä näytteiden ja materiaalien käsittelyyn ja lähetyksiin liittyvää työtä sekä työssä käytettävien laitteistojen ja välineiden itsenäistä käyttöä ja ylläpitoa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää: 

- Soveltuvaa elintarvikealan tutkintoa 

- Kokemusta elintarviketeollisuuden tuotanto-, laboratorio- tai tuotekehitystyöstä

- Elintarvikkeiden valmistusprosessien tuntemusta

- Oma-aloitteisuutta ja energisyyttä tarttua toimeen

- Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta 

- Ratkaisukeskeistä, kehittävää ja positiivista asennetta 

- Tietoteknistä perusosaamista

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 Sinulle tarjoamme: 

- Työpaikan yhteisöllisessä ja ystävällisessä valiojengissä, jossa kannustamme

 työntekijöitä kokeilukulttuuriin ja uuden oppimiseen

- Kansainvälisesti kasvavan, tulevaisuuteen innokkaasti katsovan ja suomalaisten rakastaman ruokatalon mahdollisuudet

- Haastavia työtehtäviä, jotka antavat sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittää osaamistasi

- Inspiroivan työn osaavien ja kannustavien kollegoiden joukossa

Lisätietoja tehtävästä: Tuotekehityspäällikkö Annukka Merjovirta p. 050 384 1033 (5.8. klo 10-11, 9.8. klo 13-14, 16.8. klo 15-16 sekä 19.8. klo 14-15).

Hakemukset: Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.8.2022 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: tuotekehitys, elintarvike, prosessi, elintarvikeala, tuotekehitysassistentti, meijeristi, bio- ja elintarviketekniikka       


Hakuaika alkaa: 03.08.2022 10:00Hakuaika päättyy: 21.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus