Tapahtumamarkkinointipäällikkö, Helsinki, määräaikainen

Sisällöt-tiimi vastaa Valion kuluttajakohderyhmän kohtaamisista: tapahtumista ja tuoteaktivoinneista sekä myös muun muassa sosiaalisesta mediasta ja ruokasisällöistä. Haemme nyt tiimiimme Helsinkiin Pitäjänmäelle perhevapaan sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen syksystä 2022 elokuuhun 2024 asti Tapahtumamarkkinointipäällikköä.

Tapahtumamarkkinointipäällikkönä tehtävänäsi on luoda parasta kuluttaja- ja asiakaskokemusta, lisätä Valio-brändin vetovoimaa ja tukea Valion liiketoimintaa ja myyntiä tapahtuma- ja aktivointimarkkinoinnin keinoin. Suunnittelet ja tuotat messu- ja tapahtumakokonaisuuksia sekä tuoteaktivointitoimenpiteitä sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla.

Tehtävään kuuluu 

• Suunnittelu- ja budjettivastuu Valion vuosittaisesta kotimaan messu- ja tapahtumakokonaisuudesta

• Vetovastuu kotimaan kuluttajatapahtumista

• Muiden kotimaan ja kansainvälisten tapahtumien konseptisuunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Tapahtumakalenteriin kuuluu niin perinteisiä, virtuaalisia kuin hybriditapahtumia. 

• Vastuu tuoteaktivoinneista eli siitä, miten teemme tuotteitamme tutuiksi esimerkiksi festareilla, yleisötapahtumissa ja tuotemaistatuksen keinoin.

Roolissa toimitaan sekä vahvana suunnitteluveturina että tapahtumatuotantojen hands-on toteuttajana paikan päällä yhdessä kumppanien ja muun projektitiimin kanssa.

Toimit myös tiiviissä yhteistyössä muun markkinointi- ja viestintätiimin, myynnin, liiketoiminta- ja tuoteryhmien, HR:n, alkutuotannon sekä muiden tapahtumatuotantoon liittyvien sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa. Tapahtumamarkkinointipäällikkö vastaa Valion tapahtumatoimistoyhteistyöstä sekä yhteistyöstämme kotimaisten ja kansainvälisten messuorganisaatioiden ja tapahtumajärjestäjien kanssa.

Etsimme tehtävään tapahtumamarkkinoinnin saralla jo kokemusta kerännyttä henkilöä, joka 

• on kuin kotonaan erilaisissa yhteistyö- ja projektiverkostoissa

• inspiroituu brändin rakentamisesta tapahtumien ja kohtaamisten kautta

• pystyy toteuttamaan tapahtumaelämyksen koko polun aina tavoitteenasetannasta jälkimarkkinointiin asti

Työssä onnistuminen edellyttää

• aktiivista ja aikaansaavaa asennetta 

• taitoa toimia ja priorisoida työtä nopeatempoisessa ja vaihtelevassa toimintaympäristössä

• projektien johtamis- ja organisointikykyä

• yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja kansainvälisellä tasolla

• ymmärrystä brändien rakentamisesta ja jalkautuksesta

Tehtävässä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, ja muiden kielten osaamisella on selkeää lisäarvoa tehtävään. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Arvostamme aiempaa kokemusta myös kotimaisten ja kansainvälisten kumppanuusneuvottelujen ja sopimusten läpiviennistä esimerkiksi tapahtumien brändiyhteistyöhankkeissa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan ja mahdollisuuden päästä rakentamaan Valio-brändin rakastettavuutta kohtaamissa niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sisällöt-tiimin vetäjä, viestintäpäällikkö Aino Laakso, aino.laakso@valio.fi  puh. 050 553 8831 ti 9.8. klo 14-16, pe 19.8. klo 8-12. 

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 22.8.2022 mennessä hakulinkin kautta. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: messut, tapahtumat, tapahtumamarkkinointi. 

Hakuaika alkaa: 03.08.2022 10:00Hakuaika päättyy: 22.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus