Kunnossapitovastaava, Suonenjoki

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Suomessa meillä on 12 tehdaspaikkakuntaa ja logistiikkamme palvelee asiakkaitamme kattavasti koko Suomen alueella.

KUNNOSSAPIDON AMMATTILAISELLE NYT UPEA TILAISUUS VALIOJENGISSÄ

Haemme Suonenjoen hillotehtaalle tehdaspalvelun organisaatioon kunnossapitovastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat päivittäisen operatiivisen toiminnan johtamisesta valmentavalla otteella tavoitteiden savuttamiseksi. Tiimiisi kuuluu 6 kunnossapidon ammattilaista, joiden esihenkilönä tulet toimimaan. Yhdessä varmistatte tuotannon häiriöttömän sujumisen. Valiojengistämme löytyy myös joukko muita asiantuntijoita, jotka ovat tukena arjessa ja teknisissä haasteissa.

Vastuullesi kuuluu koordinoida tehtaan laitteiden ja koneiden kunnossapito- ja huoltotehtäviä, elinkaaren hallintaa sekä teknisen suorituskyvyn kehittämistä. Osallistut myös investointi- ja projektitehtäviin. 

Sinulta odotamme:

- Soveltuvaa koulutusta (esim. teknikko tai insinööri (AMK)) 

- Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

- Kokemusta esihenkilötyöstä ja teollisuuden kunnossapidosta

- Kykyä ja halua kehittää itseäsi ja tiimisi henkilöstöä 

- Kykyä johtaa operatiivista kunnossapitoa liiketoimintalähtöisesti 

- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme kokemuksen:

- Lean-kulttuurista

- Elintarvikealan hygienia- ja laatuvaatimuksista

- SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä

Valio on toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Lisäksi tulet osaksi laajaa ja osaavaa verkostoamme, joka mahdollistaa innovatiivisen työympäristön arkesi tueksi. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit tehdä mielenkiintoista sekä merkityksellistä työtä ja samalla kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Meillä pääset työskentelemään sitoutuneiden parhaiden ammattilaisten parissa voimakkaassa kansainvälisessä kasvussa olevassa yrityksessä. Oman osaamisesi kasvaessa, tehtävässä on mahdollista tehdä työtä hybridi mallissa.

Lisätietoja tehtävästä: tehdaspalvelupäällikkö Tero Parviainen/ 9.8. klo 11-13, 17.8. klo 10:30-12:30 tai 22.8. klo 10-12/ puh +358 50 3840280.

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 23.8.2022 mennessä hakulinkin kautta. 

Valio Oy Suonenjoen hillotehdas Pohjois-Savossa on Suomen suurin marjojen ostaja ja jalostaja. Valmistamme teollisuuden tarpeisiin hilloja, marmeladeja ja täytteitä sekä teollisuuslisiä. Myös hillojen tuotekehitys tehdään Suonenjoella. Henkilökuntaa meillä on noin 100, tuotannon lisäksi myös tuotekehityksen ja hallinnon tehtävissä. Tehtävämme on asiakkaan tuotteiden maustaminen ja makuelämysten tuottaminen. Suonenjoki on aktiivinen ja kehittyvä kaupunki, vain 35 minuutin ajomatkan päässä Kuopiosta, meillä on hyvä elää ja asua!  

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: kunnossapito, tekniikka, teknikko, insinööri, työpaikat Savo, työpaikat Suonenjoki, työpaikat Kuopio, työpaikat Varkaus

Hakuaika alkaa: 03.08.2022 15:00Hakuaika päättyy: 23.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus