Myyntineuvottelija, Helsinki

Huomio! Aimo tarvitsee uuden työkaverin, oletko se sinä?

Valio Aimossa® tehdään tukkukauppaa ja Valio Oy:n suorakauppaa. Valio Aimo® haluaa olla ammattitaitoinen, joustava, rento, läheinen ja arvostava. Nämä tekijät ohjaavat aimolaista kulttuuria. Valio Aimo® palvelee ravintoloita, hotelleja, catering- ja pitopalveluja, leipomoita sekä julkishallinnon ja teollisuuden asiakkaita ympäri Suomen. Uuden Valio Aimo®:n myötä Valio ottaa aimo loikkauksen suomalaisen ruokaosaamisen tukemisessa. Asiakkaiden käytössä on myös 1950-luvulta asti toiminut Valio Koekeittiö, joka tuntee uusimmat ruokatrendit ja suomalaisen keittiön perinteet. Aimo tarjoilee pääruoaksi laajan valikoiman tuotteita omalta brändiltä ja yli 800 toimittajalta, lisukkeeksi toimintavarminta logistiikkaa ja jälkiruoaksi ratkaisuja palveluina.

Haemme Myyntipalveluun ruotsin kielen taitoista vakituista myyntineuvottelijaa tekemään myyntityötä meidän olemassa oleville asiakkaille Valio Aimon myyntistrategian mukaisesti. 

Työtehtävät koostuvat toimitusasiakkailta puhelimitse tai sähköisesti saatavan tilausten käsittelystä. Työssä tehdään itsenäisiä päätöksiä toimenpiteineen annetun valtuuden ja ohjeistuksen puitteissa. Työtä tehdään lähtökohtaisesti arkisin klo 7-16 väliin sijoittuvalla ajalla.

Sinulta odotamme luotettavaa itsenäistä otetta työtehtäviin, myönteistä asennetta asiakaskohtaamisiin, tiimityöskentelytaitoja, tietotekniikan perusosaamista ja kokemusta Office-sovellusten käytöstä. Työskentelet suomen kielellä kotimaan organisaation sidosryhmien kesken. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. 

Teemme työtä yrityksen toimintamallien ja tiimin työjärjestyksen mukaan hybridityönä etä- tai lähityönä. 

Sinulle tarjoamme: 

- Mielenkiintoisen tehtävän, jossa tukenasi perehdytyksessä esihenkilö ja kollegasi 

- Työpaikan iloisessa, yhteisöllisessä ja hulvattomassa tiimissä, jossa kannustetaan työntekijöitä kokeilukulttuuriin ja uuden oppimiseen

- Kilpailukykyisen palkan (PRO TES), sekä suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut 

- Vastuulliset ja eettiset arvot, jotka on helppo omaksua: meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi

Jos sinulla on uskallusta ja haasteita kaihtamaton asenne, voit olla tiimimme uusin vahvistus! Olet tärkeä osa kunnianhimoista ruokataloa, rakentamassa tukkukauppaa hyvän ruoan ammattilaisille. Myytäväksesi saat arvostetun bränditalon laadukkaat tuotteet, jotka näkyvät suomalaisten arjessa päivittäin.

Lisätietoja tehtävästä: Palvelupäällikkö Merja Lotvonen p. 050 398 4320 / 14.3. klo 12.00–13.00 ja 23.3. klo 10.00–11.00.

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla mukaan tiimimme vahvistukseksi.  Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan pian, viimeistään 31.3.2023 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät


Hakuaika alkaa: 10.03.2023 15:00Hakuaika päättyy: 31.03.2023 23:59

Jaa ilmoitus