Jakeluauton kuljettaja, Kuopio

OLETKO KULJETUSLOGISTIIKAN OSAAJA, ALAN OPISKELIJA TAI INNOKAS OPPIMAAN KULJETUSTYÖTÄ?

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo. Tärkein voimavaramme ovat sitoutuneet ja osaavat valiolaiset sekä tiiviisti valiolaisten kanssa yhteistyössä työskentelevät kumppanit. Valio toimittaa valmistamansa ja hankkimansa tuotteet sekä logistiikkapalveluasiakkaiden tuotteet suoraan loppuasiakkaille maan kattavan tuotanto- ja varastoverkoston tuella nopeasti ja laadukkaasti. Valion jakelussa on päivittäin 5400 asiakaskohtaamista.

Pohjois-Savon alueella Valion jakelukuljetuksia hoidetaan seitsemällä jakeluautolla, joista kaksi on pitkäaikaisella kuljetusyrittäjällämme Liikenne Nuutinen Oy:llä

Liikenne Nuutinen Oy hakee ammattipätevyyden omaavaa C-kortillista kuljettajaa kesätöihin määräaikaiseen työsuhteeseen (1.5-30.9.2023) Valion jakeluun. Mikäli CE-kortti löytyy, voi olla mahdollisuus päästä satunnaisesti ajamaan Valion ajossa olevaa HCT-yhdistelmää Pohjois-Savon ja Keski-Suomen alueella.

Jakelureittiin kuuluu jakelua Kuopion kaupunkialueella sekä ympäristökunnissa. Reitti kulkee Kuopiosta Siilinjärven ja Maaningan kautta Pielavedelle jatkuen sieltä Tervon ja Karttulan kautta takaisin Kuopioon. Paikallistuntemus ei ole välttämätön, koska työhön perehdytetään huolellisesti. Ensimmäinen lastaus on illalla klo 19. Vuoronvaihto kuljettajien kesken tehdään yöllä noin klo 3, ja tämä vuoro jatkuu alkuiltapäivään. Kuorma lastataan Kuopiosta, Valio Aimolta Pienen Neulamäentie 5:stä.

Kuljettajan työtehtäviin kuuluu kuormien lastaaminen Valion terminaalilla, toimitukset asiakkaille, palautuvien yksiköiden kerääminen asiakkailta ja purku terminaaliin. Pääset työssäsi kohtaamaan monenlaisia asiakkaita, joka tuo mielenkiintoa ja monipuolisuutta työhön.

Valion asiakkaat arvostavat laadukasta kuljetustoimintaamme, ja kuljettajana pääset mukaan tähän merkitykselliseen työhön turvaamaan Valion asiakastyytyväisyyttä ja toimitusvarmuutta.

Valion jakelukuljettajana pärjäät, kun toimit vastuullisesti, oma-aloitteisesti ja ennakoivasti. Ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden sekä tarkkuuden työssäsi. Olet joustava ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin. 

Pääset Valion jakelukuljettajana osallistumaan Valion järjestämiin kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksiin. Saat lastata kuormat siistissä Valion varastossa, jossa on hyvät työskentelyolosuhteet.

Valion kuljetusyritys tarjoaa sinulle:

- Säännölliset työajat; työpäivän aloitus- ja lopetusaika on etukäteen tiedossa, ja se ei juurikaan päivätasolla vaihtele.

- Laadukkaan kaluston

- Mukavat ja osaavat työkaverit sekä kattavan perehdytyksen

- AKT työehtosopimuksen mukaisen palkan

Lisätietoja tehtävästä: Kuljetusyrittäjä Petri Nuutinen p. 0400 278 312 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä. 

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan #valiojengi ’in! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 15.4.2023 mennessä hakulinkin kautta.

Hakuaika alkaa: 14.03.2023 13:00Hakuaika päättyy: 15.04.2023 23:59

Jaa ilmoitus