Aluevastaava, Kunnossapito (maidonkeräyskalusto), Jyväskylä

Tule työkaveriksi meille tekemään työtä hyvällä fiiliksellä ja varmistamaan, että Valion maidot, jogurtit, juustot, mehut ja monet muut tutut tuotteet katetaan pöytään huomennakin. 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen aluevastaavaa maidonkeräyskaluston kunnossapitoon. Tulet osaksi Jyväskylän Valion teknistä perhettä (kunnossapito ja tehdaspalvelut). Tehdasta palvelee n. 50 tekniikan ammattilaista. Tehtävämme on varmistaa kaikki tehtaalla olevat tekniset palvelut (kiinteistö, tuotanto, varasto ja maidonkeräilykalusto) sekä tukea muita tehtaita tarvittaessa onnistumaan. Työ on päivätyötä. Työtehtäviisi kuuluu aluevastaavana pääsääntöisesti maidonkeräilykaluston ennakkohuolto ja korjaukset sekä tehtävien dokumentointi ja raportointi. Käytämme ammattitaitoasi tarpeen mukaan monipuolisesti tehtaalla muissakin kunnossapidon töissä. Monipuoliset työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia.

Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut ratkomaan teknisiä ongelmia. Pystyt sopeutumaan pikaisiin ja arvaamattomiin muutoksiin sekä tilanteisiin. Pysyt rauhallisena ja pystyt toimimaan myös silloin, kun tarvitaan nopeita ratkaisuja. Tavoitteenamme on, että jokainen työpäivä on turvallinen. Ymmärrät siis hygienian ja työturvallisuuden merkityksen työssäsi. Käytössäsi ovat laadukkaat ja turvalliset työvälineet. 

Sinulta odotamme:

- Kokemusta raskaan kaluston asennuksista 

- Kykyä säiliö/suljetun tilan työhön

- Valmiutta ja halua kehittää omaa osaamistasi sekä halua oppia maidonkeräilykaluston tekniikkaa

- Tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja

- Paineensietokykyä  

- Alalle soveltuvaa koulutusta esim. ajoneuvoasentaja, ajokortti vähintään BC 

Lisäksi arvostamme:

- Alan englannin kielen perusosaamista

- Tig/Mig hitsaustaitoa

- SAP kunnossapitojärjestelmän hallintaa

- Viranomaisen vaatimia kursseja (esim. sähkötyöturvallisuus, hygieniapassi ja tulityökortti) 

- Alan direktiivikoulutuksia

- Valmiutta tarvittaessa matkustamaan Valion toiselle tehdaspaikkakunnalle auttamaan kunnossapitotöissä

Me tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn hyvässä porukassa. Valiojengissä on hyvä yhteishenki, - työkulttuuri ja kannustava johto. 

- Kilpailukykyisen palkan, MVL TES:n mukainen

- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja oppia uutta. Meillä työskentelet ammattilaisten kanssa ja voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. 

- Mainiot henkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntaetu sekä keskimääräistä kattavammat työterveyspalvelut. Tehtaaltamme löytyy henkilöstöruokala, jossa voit nauttia työpäivän aikana edullisen ja maistuvan lounaan sekä henkilökunnan myymälä. Oma kuntosali on henkilökunnan käytössä 24/7.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä: kunnossapitovastaava Jukka Helenius, arkisin klo 12:00 – 16:00 puh. 050 398 7879, muina aikoina yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen jukka.helenius@valio.fi.

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten haethan pian, viimeistään 2.4.2023 mennessä hakulinkin kautta.

Hakuaika alkaa: 16.03.2023 12:00Hakuaika päättyy: 02.04.2023 23:59

Jaa ilmoitus