Kunnossapitäjä (automaatio), Lapinlahti

Janoatko uusia haasteita?

Valio tarkoittaa lajinsa parasta, ja siihen olemme tähdänneet jo vuodesta 1905. Olemme suomalainen ruokatalo ja elintarvikealalla Suomen suurin vientiyritys. Tule mukaan tekemään työtä hyvällä fiiliksellä ja varmistamaan, että Valion tutut tuotteet katetaan pöytään huomennakin. 

Lapinlahdella, suomalaisen maidontuotannon ydinalueella, toimii meijeri, joka tuntee maidonjalostuksen salat vuosikymmenten takaa. Valion Lapinlahden tehdas valmistaa maukkaita juustoja ja laadukkaita maito- ja herapohjaisia jauhetuotteita sekä koti- että ulkomaisille markkinoille. Nykyään koko toimipaikan tuotannosta 75 % lähtee vientiin.

 https://www.valio.fi/yritys/artikkelit/lapinlahdelta-lastenruokaa-maailmalle/

Nyt etsimme automaation tuntevaa kunnossapitäjää vakituiseen työsuhteeseen Lapinlahden tehtaalle. Vastuullesi kuuluu tuotantoprosessien automaation ylläpito-, muutos-, ja vianhakutehtävät. Monipuoliset työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Toivomme sinulta positiivista ja aktiivista otetta työhön sekä kiinnostusta elintarvikealaan. Olet kiinnostunut ja valmis auttamaan kollegoitasi ja ratkomaan teknisiä ongelmia. Pystyt sopeutumaan pikaisiin ja arvaamattomiin muutoksiin sekä tilanteisiin. Sinulla on hyvä paineensietokyky. Pysyt rauhallisena ja pystyt toimimaan myös silloin, kun tarvitaan nopeita ratkaisuja. 

Ihmiset ovat tehtaamme sydän. Tavoitteenamme on, että jokainen työpäivä on turvallinen. Ymmärrät siis elintarvikehygienian ja työturvallisuuden merkityksen käsitellessäsi laitteita. Käytössäsi ovat laadukkaat ja turvalliset työvälineet. 

Sinulta löytyy:

- Teknisen alan (automaatio) koulutus. Ammatillinen, teknikko tai insinööri.

- Osaamista DCS-järjestelmien ohjelmointiin, vianhakuun ja järjestelmien ylläpitoon liittyviin tehtäviin 

- Valmiutta joustaa työajoissa 

- Hyvät IT-taidot ja kokemusta automaatiojärjestelmistä, koneautomaatiosta ja sähkökäytöistä

Eduksi katsotaan:

- Honeywell automaatiojärjestelmien osaaminen 

- PLC osaaminen ja kokemus valvomo-ohjelmoinnista (erityisesti Siemens S7 ja WinCC ympäristöt)

- Kenttä-, toimilaite ja instrumenttiosaaminen

- Osaaminen verkko- ja väyläratkaisuista (mm. Profinet, Profibus)

- Kokemus prosessiteollisuudesta 

Mitä tarjoamme?

- Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn hyvässä porukassa. Valiojengissä on hyvä yhteishenki, työkulttuuri ja kannustava johto. Olet tärkeä osa tiimiäsi ja mahdollistat tuotteidemme matkan suomalaisiin ruokapöytiin. 

- Saat laajasti kokemusta kunnossapidosta- ja elintarvikealasta

- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja oppia uutta. Meillä työskentelet ammattilaisten kanssa ja voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Valio on iso talo, ja osaavalla ja aktiivisella tekijällä on hyvät mahdollisuudet urakehitykseen. 

- Mainiot henkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntaetu sekä kattavat työterveyspalvelut. 

Tehtaaltamme löytyy henkilöstöruokala, jossa voit nauttia työpäivän aikana edullisen ja maistuvan lounaan. Meillä toimii myös aktiivinen henkilöstökerho, jonka kautta on mahdollisuutta osallistua joko itse tai yhdessä erilaisiin aktiviteetteihin ja lainata erilaisia harrastevälineitä.  

Lisätietoja tehtävästä: Kunnossapitovastaava Markus Rautiainen, puh. 040-7500919. 

HAKUOHJEET: Odotamme jo innolla  hakemustasi Valiojengiin! Alamme käsittelemään hakemuksia ja haastattelemaan hakijoita heti haun alettua, kannattaa olla nopea ja laittaa hakemusta tulemaan hakulinkin kautta.

Valio on arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo. Tärkein voimavaramme ovat sitoutuneet ja osaavat valiolaiset. Arvomme asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen ja yhteistyö näkyvät työssämme päivittäin. Meillä tehdään töitä paremman elämän palveluksessa. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vastuullisuuden kärkitavoitteemme on tehdä yhdessä kumppaneidemme kanssa maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät. 

Hakusanat: kunnossapito, tekniikka, automaatio, insinööri, työpaikat Lapinlahti, työpaikat Iisalmi, työpaikat Kuopio

Hakuaika alkaa: 19.05.2023 07:00Hakuaika päättyy: 04.06.2023 23:59

Jaa ilmoitus