Kunnossapitopäällikkö, Vantaa

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Olemme kunnianhimoinen ruokatalo, jonka tuotteita myydään jo 60 maassa.

Tule töihin #valiojengiin, teknisten palveluiden noin 500 tekniikan ammattilaisen joukkoon, vahvistamaan ammatillista osaamistasi! Etsimme nyt Vantaan tehtaalle Kunnossapitopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä johdat tehtaan kunnossapitotoimintaa ja henkilöstöä, sekä kehittämistä, tehtaan kunnossapidon, tehdaspalvelun, prosessien ja tiimien yhteisien tavoitteiden saavuttamiseksi. Haluamme systemaattisesti kehittää kunnossapidon toimintoja vastaamaan entistä paremmin asiakkaan tarpeita. 

Tulet olemaan tärkeä lenkki keskitetyn kunnossapidon organisaatiossa, joka tuottaa palvelua kaikille Valion 12 tehdaspaikkakunnalle. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Maintenance Support Centerin keskitettyjen palveluiden, tehdaspalvelun ja tukitoimintojen kanssa. Saat meiltä parhaat eväät tämän toiminnon jatkuvaan kehittämiseen. 

Kuulut tehtaan johtoryhmään ja raportoit suoraan kunnossapitojohtajalle, sekä matriisissa tehtaanjohtajalle. Olet tärkeässä roolissa koko tehtaan toiminnan kehittämisessä. Tehtävässä on myös tulevaisuudessa mahdollisuus kehittyä ja laajentaa toimenkuvaa Valion sisällä.

Toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

- Turvallisuusjohtaminen on sinulle ykkösasia ja sitoutat myös muut toimimaan sovittujen mallien mukaisesti. 

- Olet loistava joukkuepelaaja ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa

- Valmentavan johtamisen toimintatapoja

- Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus DI/ insinööri

- Sinulta löytyy kokemusta ja näyttöä teknisen- tai asiantuntijaorganisaation tavoitteellisesta johtamisesta

- Sinulla on kokemusta operatiivisen organisaation johtamisesta ja kehittämisestä

- Tunnet teollisuuden kunnossapitoa ja sinulla on hyvät verkostot valmiina

- Tekninen osaamisesi on hyvällä tasolla

- Puhut ja ymmärrät vähintään suomea ja englantia, muitakin kieliä arvostamme

Hyvänä lisänä tehtävän hoitamiseen toimivat seuraavat taidot: 

- Kokemus Lean-kulttuurista

- SAP osaaminen

- Tunnet prosessiteollisuutta ja erityisesti elintarviketeollisuuden hygieniavaatimuksia

Valiolla meitä yhdistää halu tehdä töitä paremman elämän palveluksessa. Jokaisen valiolaisen työpanos on tärkeä. Panostamme esihenkilöiden osaamiseen, ihmisläheiseen johtamiseen ja tiimien yhteistyön kehittämiseen. Haluamme, että jokaisella valiolaisella on selkeä ymmärrys omasta tehtävästään ja tavoitteistaan, sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja osaamiseensa.

Kiinnitämme huomiota muun muassa työntekijöiden hyvinvointiin ja sitoutumiseen työssä sekä työturvallisuuteen erilaisilla mittareilla. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen yrityksen henkilöstöedut. 

Lisätietoja tehtävästä: Kunnossapitojohtaja Risto Ervasti vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä p. 050 398 7761 keskiviikkona 24.5. klo 15 - 16 ja perjantaina 26.5. klo 13 - 14. 

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan #valiojengi ’in! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 4.6.2023 mennessä hakulinkin kautta.

Hakuaika alkaa: 19.05.2023 10:00Hakuaika päättyy: 04.06.2023 23:59

Jaa ilmoitus